NLFL-directeur Hanneke Lenkens naar Spoorwegmuseum

5 april 2018, 06:03
Na zeven jaar NLFL stapt Hanneke Lenkens per 1 juni over naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht.
Na zeven jaar NLFL stapt Hanneke Lenkens per 1 juni over naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht.
Na zeven jaar werkzaam te zijn geweest als directeur voor Nederland Filantropieland, stapt Hanneke Lenkens per 1 juni over naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Zij gaat daar aan de slag als hoofd fondsenwerving, marketing en communicatie. NLFL gaat op zoek naar een nieuwe directeur.
 
Hanneke Lenkens: ‘Na jaren van flink bouwen ligt er een stevig fundament onder de NLFL-beweging en is het tijd om het stokje over te dragen. Met pijn in het hart neem ik afscheid van Nederland Filantropieland en de fantastische groep vrijwilligers met wie ik zo plezierig en intensief heb samengewerkt. Bij het Spoorwegmuseum wacht mij een mooie, volgende uitdaging: ik kijk ernaar uit om daar in te duiken maar blijf (als toekomstige vrijwilliger) zeker betrokken bij deze geweldige beweging.’
 
Fons van Rooij, voorzitter van Nederland Filantropieland: ‘Hanneke heeft zich als directeur bovenmatig ingezet voor het succes van Nederland Filantropieland. We zijn haar grote dank verschuldigd en we zullen dit ook op een passende wijze vormgeven. Zij heeft met onvoorstelbare vasthoudendheid, ijzeren geduld en dito zenuwen de club van vrijwel niets gemaakt tot wat het nu is. Het is nu aan haar opvolger de club naar nieuwe hoogten te leiden.
gerelateerde items