Niki de Jonge manager TivoliVredenburg Fonds

17 maart 2022
Nieuws | | Personalia

Per 1 maart is Niki de Jonge gestart als nieuwe fondsmanager van het TivoliVredenburg Fonds. Zij maakt de overstap vanuit haar functie als manager Partnerships bij TivoliVredenburg en heeft hiervoor gewerkt bij het Nederlands Film Festival en SPRING festival.

Niki de Jong: "Wat TivoliVredenburg zo bijzonder maakt is dat we op een gemiddelde avond zes totaal verschillende concerten hebben, van een orkest tot jazztrio en van een moshpit tot dancefeest. Onze donateurs zijn vaak echte muziekfans die inspiratie halen uit het feit dat ons publiek een mix is van jong en oud en dat we zo’n breed aanbod hebben. Het is een eer en mooie uitdaging om die betrokkenheid bij onze organisatie verder uit te bouwen met het TivoliVredenburg Fonds," aldus Niki de Jonge.

Onze donateurs zijn voor ons van groot belang: het zijn de medemogelijkmakers waar wij niet zonder kunnen. We zijn blij met deze betrokken achterban. In de afgelopen ingewikkelde tijd was het extra bijzonder te merken hoe begaan zij met ons zijn en was hun steun extra voelbaar.

Het TivoliVredenburg Fonds kent verschillende geefkringen en er is altijd maatwerk mogelijk in het bepalen waar een donatie aan bijdraagt. Van projecten voor jong talent, concerten door en met vluchtelingen of de verbouwing van de foyers van de Grote Zaal.

Meer informatie over het TivoliVredenburg Fonds is te vinden op www.tivolivredenburgfonds.nl