Online coördinator Reumafonds

17 mei 2018, 13:03
Online coördinator Reumafonds
Online coördinator Reumafonds
Functie: Online coördinator
Organisatie: Reumafonds
Aantal uren: 36 (1 fte)
Locatie:  Amsterdam
Vervaldatum: 28 mei 2018

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Reuma beperkt je - thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en gewrichten die moeilijk bewegen. Het Reumafonds wil dat mensen met reuma nu béter en straks zónder belemmeringen kunnen meedoen. Wij brengen iedereen die daarvoor nodig is in beweging met één doel: een betere kwaliteit van leven met reuma. Het Reumafonds gaat voor de beste kennis en oplossingen. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van baanbrekende initiatieven en wetenschappelijk onderzoek. Wij doen dit zonder subsidie. Daarom zijn donateurs en vrijwilligers zo belangrijk voor ons.

Wat houdt de functie in?
De Online coördinator werkt voor de unit Corporate Communicatie, waar wordt gewerkt aan de optimale positionering van het Reumafonds bij verschillende doelgroepen en waar bijgedragen wordt aan de communicatiedoelstellingen van andere units.
Resultaatgebieden
• Ontwikkelt online activiteiten voor Corporate Communicatie
• Beheert de website en social kanalen
• Creëert content voor Corporate Communicatie
• Adviseert en biedt ondersteuning aan collega’s van de units

Jouw rol
Als Online Coördinator ontwikkel en coördineer je online activiteiten, beheer je de website en social media kanalen en ondersteun en adviseer je je collega’s als het gaat om online communicatie. Je hebt ervaring met het effectief inzetten van online communicatiemiddelen en met het schrijven van tekst voor online kanalen. Je bent oplossingsgericht en natuurlijk vind je het van belang om maatschappelijk je steentje bij te dragen door te werken bij het Reumafonds!
 
Wat heb je in huis?
• Sociale en communicatieve vaardigheden voor adviseren en begeleiden van collega’s bij de inzet van online middelen
• Stressbestendig voor het verrichten van werkzaamheden onder tijdsdruk en voor het behalen van deadlines
• Resultaatgerichtheid voor het behalen van doelstellingen
• Projectmatig en planmatig kunnen werken met een klantgerichte en proactieve houding
Kennis en ervaring:
• HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met het beheren van websites
• Kennis van online communicatiemiddelen en software toepassingen
• Kennis van CMS systemen, social media en online tools en oplossingen voor technische issues
• Kennis van webcaresystemen en automatiseringspakketten

Wat hebben wij te bieden?
Het Reumafonds heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en deelname aan pensioenfonds PFZW. De salariëring bij aanvang is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen de € 2.800,- en € 3.300,- bij een fulltime aanstelling. De aanstelling is in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot verlenging bij goed functioneren en gelijk gebleven organisatieomstandigheden.
 
Enthousiast?
Voor vragen kun je kijken op onze website www.reumafonds.nl of bellen naar mevrouw drs. M. Hulsinga, Manager Corporate Communicatie op telefoonnummer 020 589 64 64
Sollicitaties met curriculum vitae en uitgebreide motivatie graag schriftelijk vóór 28 mei 2018 per e-mail richten aan het Reumafonds, t.a.v. mevrouw M. van Velzen, adviseur Personeel & Organisatie, via onze sollicitatiepagina

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
gerelateerde items