Relatiemanager / Fondsenwerver bij Huis aan het Water

Relatiemanager / Fondsenwerver bij Huis aan het Water
Relatiemanager / Fondsenwerver bij Huis aan het Water
16 augustus 2018
Nieuws | | Vacatures

Functie:  Relatiemanager / Fondsenwerver
Organisatie: Stichting Huis aan het Water
Aantal uren: 20 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 10 september

De diagnose kanker heeft een enorme impact op iemand zijn leven en het leven van zijn omgeving. Het leven na die diagnose wordt vaak beheerst wordt door de medische strijd tegen de ziekte. Stichting MOC Huis aan het Water biedt opvang en ondersteuning die de mens met kanker in staat stelt de regie over zijn eigen leven weer te herwinnen en ondanks de ziekte toch een autonoom, geïnspireerd en bevredigend leven te leiden, waarin niet de ziekte maar de kwaliteit van leven centraal staat.

De stichting Huis aan het Water is geheel afhankelijk van giften en donaties en is daarom op zoek naar iemand die onze fondsenwerving professioneel ontwikkelt. Hiermee kunnen wij mensen met kanker ondersteunen bij hun verwerkings- en herstelproces en hen in staat stellen veerkracht terug te vinden en terug te keren naar een onbevangen, hoop- en verwachtingsvol leven.

Wij zijn op zoek naar een relatiemanager fondsenwerving met als belangrijkste resultaatgebieden bedrijven en particulieren. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van strategie en beleid, om donateurs te werven en te behouden. Verder bouw je ook aan relaties met verschillende vermogensfondsen. We hebben ambitieuze groeidoelstellingen. Dit is een uitdagende baan voor een enthousiaste en ondernemende fondsenwerver die van aanpakken weet.
Inhoud van de functie:
·       Het opzetten, coördineren en uitvoeren van fondsenwerving strategieën  
·       Acquisitie, onderhouden en verdiepen van de relatie met de donateurs om de binding met de Stichting Huis aan het Water te versterken.
·       Planningen, kosten-en baten analyses maken en deze monitoren en evalueren.
·       Rapporteren aan het bestuur aan bestuur en management.
·       Je zult veel samenwerken met pr en communicatie vrijwilligers
 
Jouw profiel
  • Als relatiemanager ben je een netwerker met een krachtige en stevige persoonlijkheid. Je helpt ons met het realiseren van de groeidoelstellingen. Je bent een strateeg met oog voor kansen. Je kunt mensen meenemen in een visie en motiveren om binnen die visie het beste uit zichzelf te halen; Je bent een echte verbinder die actief contacten onderhoudt en de samenwerking zoekt.
 
  • Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een HBO of WO opleiding met minimaal 2 jaar relevante werkervaring als (senior) relatiemanager/fondsenwerver
  • Iemand die affiniteit heeft met de doelgroep
  • Ervaring in 1-op-1 relatie management/fondsenwerving met grote schenkers,bedrijven en vermogensfondsen is een pre
  • Een relevant netwerk is een pré
  • Iemand die representatief, analytisch, zorgvuldig, resultaat- en oplossingsgericht is 
  • Iemand die planmatig en zelfstandig kan werken, maar ook uitstekend functioneert in een team.
  • Iemand met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van fondsenwervende programma’s en projectmanagement, een strateeg met oog voor kansen
  • Iemand die mensen kan meenemen in een visie en motiveren om binnen die visie het beste uit zichzelf te halen;
 
Wij bieden jou:
• Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s
• afhankelijk van ervaring een salaris tussen de €2083 en €3500 bruto op fulltime basis
• Een prachtige werkplek
• Een aanstelling voor een jaar, bij gebleken geschiktheid een verlenging van een jaar.
                                                               
Reageren:
Jouw motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen wij graag voor 10 september 2018
Je sollicitatie kan je sturen naar info@stichtinghuisaanhetwater.nl. Voor informatie over de stichting kijk op www.stichtinghuisaanhetwater.nl. Meer informatie: 0299742790 vraag naar Karin Hoogeveen.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.