Toon alles (1)

PR / Communicatiespecialist bij Jantje Beton

26 november 2017, 10:00
PR / Communicatiespecialist bij Jantje Beton
PR / Communicatiespecialist bij Jantje Beton
Functie: PR / Communicatie specialist
Organisatie: Jantje Beton
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Utrecht
Vervaldatum: 07 december 2017

Jantje Beton wil dat kinderen weer vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen en bewegen. Want buitenspelen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van zowel lichaam als geest. Helaas is buitenspelen voor veel kinderen niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Daarom zorgt Jantje Beton voor (avontuurlijke) speelbuurten én ontwikkelt Jantje Beton speciale projecten met en voor kwetsbare kinderen. Het geld dat Jantje Beton inzamelt, gaat naar de projecten en activiteiten die daaraan bijdragen.
Als PR / Communicatie Specialist ben je binnen de afdeling Communicatie mede verantwoordelijk voor alle communicatie rondom een aantal evenementen die Jantje Beton in het 50-jarig Jubileumjaar, in 2018, organiseert.  Je helpt actief mee om Jantje Beton in dit belangrijke Jubileumjaar op de kaart te zetten! Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het Jubileumfeest.

Taken
 • Je werkt in een klein team, in nauwe samenwerking met projectleiders programma’s, aan de inzet van (marketing)communicatiemiddelen en boodschappen zodat de overall doelstellingen behaald worden. Stelt planningen op en voert deze (mede) uit.
 • Je zorgt voor landelijke aandacht in de media (free publicity) rondom de volgende evenementen van Jantje Beton: de Buitenspeeldag, de Obstakelrun het NK Stoepranden.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie rondom het Jubileumfeest.
 • Je zorgt zowel on- als offline voor aantrekkelijke spraakmakende content rondom de evenementen.
 • Je bent een echte allrounder - strategisch en uitvoerend - hands on mentaliteit, een regelaar van A tot Z. Je schrijft niet alleen de plannen, maar geeft hier ook zelf uitvoering aan.

Functie-eisen en profiel
 • Je hebt minimaal een HBO Opleiding op het gebied van PR/(marketing)communicatie en/of diploma NIMA B.
 • Je bent een expert in het genereren van Free Publicity rondom activiteiten / evenementen.
 • Je hebt meer dan vijf jaar aantoonbare en relevante werkervaring met het opstellen, ontwikkelen en uitvoeren van PR & communicatieplannen in resultaat gedreven organisaties, bij voorkeur bij fondsenwervende organisaties.
 • Je hebt goede contacten met media – je beschikt over een goed media netwerk die je in kunt schakelen om de diverse evenementen van Jantje Beton landelijk onder de aandacht te brengen.
 • Je bent een vlotte schrijver - zowel on- als offline weet je de juiste doelgroepen en stakeholders met de juiste content te bereiken.
 • Je hebt ervaring met het creëren van tekstuele en visuele content.

Ons aanbod
 • Een veelzijdige baan voor 32 uur in een maatschappelijk betrokken en ambitieuze organisatie.
 • Een informele en ongedwongen werksfeer.
 • Een tijdelijk contract voor de duur van één jaar.
 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 2.800,- en € 3.500,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (36 uur), exclusief 8% vakantie-toeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Informeren en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Fronik, teamleider Communicatie, tel. nr. 06 – 33320754 of e.fronik@jantjebeton.nl. Sollicitaties en cv ontvangen wij graag uiterlijk 7 december 2017 per mail: k.vanginkel@jantjebeton.nl. In de motivatie ontvangen wij graag een korte toelichting op welke manier je goed aansluit op het gevraagde profiel. Een eerste kennismakingsgesprek vindt plaats in de week van 11 – 14 december 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items