Toon alles (2)

Medewerker Klantencontact bij Oranjefonds

2 juli 2019, 05:05
Medewerker Klantencontact bij Oranjefonds
Medewerker Klantencontact bij Oranjefonds
Functie: Medewerker Klantencontact
Organisatie: Oranje Fonds
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Utrecht
Vervaldatum: 21 juli 2019
 
Wij zijn het Oranje Fonds en wij zijn er voor mensen en projecten die zorgen dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. We steunen projecten met geld, kennis en aandacht en mobiliseren mensen die als vrijwilliger of donateur iets goeds willen doen voor een ander. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. 
 
Voor de periode van 1 augustus 2019 tot het einde van het jaar, zoeken wij een enthousiaste medewerker voor ons campagneteam. Het is een tijdelijke functie ter vervanging van een collega die met zwangerschaps- en bevallingsverlof gaat. Eventueel is verlenging mogelijk. Maak jij graag mensen blij? Als medewerker klantencontact sta je heel dicht bij de mensen die iets goeds willen doen voor een ander. Je hebt zowel contact met diverse maatschappelijke welzijnsorganisaties, stichtingen en verenigingen als mensen die voor zichzelf of voor een ander een maatje zoeken. 
 
In deze periode zal je voornamelijk meewerken aan onze campagnes Burendag en NLdoet. Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over een goed portie inlevingsvermogen en communicatieve skills. Je kunt goed overweg met de PC, en schakelt gemakkelijk tussen systemen. En daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is een functie op MBO-niveau. Deze functie is voor 32 uur per week en wordt verdeeld over 4 dagen. Een klantvriendelijke en ‘hands on’ aanpak zijn belangrijk. Verder zijn flexibiliteit, samenwerken, zelfstandigheid en zorgvuldigheid belangrijke competenties. Het Oranje Fonds biedt je een goed salaris en een fijne, enthousiaste werkomgeving op ons kantoor in Utrecht. 
 
Help jij mee? Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar vacature@oranjefonds.nl. Voor meer informatie over ons mooie werk: www.oranjefonds.nl. Reageren kan tot uiterlijk 21 juli 2019. Daarna sluit de procedure.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items