Toon alles (2)

Fondsenwerver Particuliere markt/Online Marketeer JDRF Nederland

16 mei 2018, 14:00
Fondsenwerver Particuliere markt/Online Marketeer  JDRF Nederland
Fondsenwerver Particuliere markt/Online Marketeer JDRF Nederland
Functie: Fondsenwerver particuliere markt/Online marketeer
Organisatie: Stichting JDRF Nederland 
Aantal uren: 32-40 uur
Locatie: Utrecht 
Vervaldatum: 1 juni 2018     
 
Stichting JDRF Nederland
JDRF staat voor Juvenile Diabetes Research Foundation. De organisatie heeft een duidelijke missie: Type 1 Diabetes de wereld uithelpen. In Nederland hebben circa 100.000 mensen Type 1 Diabetes, waaronder 10.000 kinderen en jong volwassenen. Type 1 Diabetes is een chronische auto-immuunziekte die ontstaat door een fout in het afweersysteem (alvleesklier). Het lichaam kan onvoldoende insuline aanmaken voor eigen gebruik. Iedereen kan Type 1 Diabetes krijgen. Vaak begint de ziekte op jonge leeftijd. Een minder gezonde leefstijl heeft niets met deze ziekte te maken. De ziekte heeft grote gevolgen voor iemands leven en dat van de naaste omgeving. JDRF is in 1970 in de Verenigde Staten door ouders van kinderen met Type 1 Diabetes opgericht. Met het doel om wetenschappelijk onderzoek te financieren voor het beter behandelen, genezen en voorkomen van deze ziekte. De organisatie is enorm gegroeid en zit in zeven landen over de hele wereld en sinds 2010 in Nederland. JDRF is in Nederland en wereldwijd: ‘hét Type 1 onderzoeks fonds’. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld en streeft naar verdere groei en professionalisering. Stichting JDRF Nederland is op zoek naar een ervaren Fondsenwerver voor de Particuliere markt met focus op online marketing.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je bent verantwoordelijk voor het werven en behouden van particuliere donateurs. Hiervoor denk je strategisch mee over de inzet van onze online kanalen en weet je dat door te vertalen naar campagnes en activiteiten en voert deze activiteiten ook uit. De focus in deze functie ligt op online fondsenwerving met de inzet van nieuwe, innovatieve wervingstechnieken om de ambitieuze  fondsenwervende doelstellingen te behalen. Campagnes pak je end-to-end op en je stuurt op basis van resultaten tijdig bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ‘community engagement’ via de fondsenwervende evenementen; de organisatie ervan en werving van inkomsten via deelnemers. Je verbindt mensen en brengt mensen samen die onze missie delen. Je stimuleert acties die door particulieren zelf worden georganiseerd en inspireert hen. Je onderhoudt uitstekende contacten met donateurs, de Type 1 Diabetes community, vrijwilligers, leveranciers en werkt nauw samen met de collega’s in Nederland en wereldwijd. Je bouwt en onderhoudt een relevant netwerk en werkt aan lange termijn samenwerkingsverbanden.

Je profiel
- HBO/WO werk- en denkniveau met 5-7 jaar ervaring als fondsenwerver/online marketeer
- Je hebt kennis van en ervaring met SEO, SEA, FB advertising, Google analytics, sociale media en
  content management, CRM systemen
- Je bent analytisch en resultaatgericht
- Je bent energiek, enthousiast en verbindend
- Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig projecten uitvoeren
- Je bent een initiatiefnemer, communiceert helder en bent flexibel
- Je kunt goed samenwerken met collega’s en vrijwilligers en gaat voor het teambelang
- Je werkt planmatig en hebt ervaring als projectleider
- Je bent zowel een ‘denker’ als een ‘doener’
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden
Een interessante en uitdagende baan in een flexibele en dynamische nationale en internationale werkomgeving met een marktconform salaris.
Je krijgt in deze baan de vrijheid om binnen kaders bij te dragen aan de groei van JDRF Nederland.
We hebben flexibele werktijden en de mogelijkheid om 1 dag in de week thuis te werken.
Je ontvangt een aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.
Je ontvangt een vergoeding voor gebruik mobiele telefoon en ontvangt een laptop.
Het kantoor van JDRF Nederland zit in Utrecht.

Je reactie
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en denk je dat je kunt bijdragen aan een wereld zonder Type 1 Diabetes, als online fondsenwerver particuliere markt, mail dan je cv en motivatiebrief voor 1 juni 2018 naar Claudia Vonk (directeur JDRF) via vacatures@jdrf.nl.
Op woensdag 6 en 13 juni vinden de eerste sollicitatiegesprekken plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items