Toon alles (1)

Fondsenwerver met schrijftalent bij 's Heeren Loo

2 december 2017, 09:00
Fondsenwerver met schrijftalent bij 's Heeren Loo
Fondsenwerver met schrijftalent bij 's Heeren Loo
Functie: Fondsenwerver met schrijftalent
Organisatie: 's Heeren Loo
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Amersfoort
 
Ben jij een fondsenwerver in hart en nieren en bedreven in het schrijven en inzetten van wervende teksten voor diverse communicatiemiddelen? Vind je het leuk om mensen te woord te staan? Ben jij een echte doener, sterk in het coördineren van fondsenwervende activiteiten en een kei in administreren en rapporteren? Dan past deze functie zeker bij jou!
 
Wie zijn wij?
Als fondsenwerver maak je deel uit van het tweekoppige team Fondsenwerving, dat valt binnen de afdeling Marketing & Communicatie waar 40 mensen werkzaam zijn. Het team Fondsenwerving zamelt niet alleen geld d.m.v. eigen fondsenwervende acties. Op verzoek van projectleiders binnen ’s Heeren Loo zet het team zich ook in om voor specifieke doelbestemmingen geld te werven. Je komt te werken op het hoofdkantoor van ’s Heeren Loo te Amersfoort (op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station) en krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon.
 
Functie omschrijving:
Met meer dan uitstekende communicatieve en coördinerende vaardigheden, geef jij - vanuit het jaarplan - uitvoering aan fondsenwervende activiteiten. Dit alles met doel om bestaande en potentiële giftgevers te enthousiasmeren en binden, giften te werven en prachtige projecten te realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Denk hierbij aan een rolstoelfiets, familieschommel en tovertafel.
 
De nadruk van jouw functie ligt op het schrijven en inzetten van teksten, het verzorgen van ondersteunende taken, het fungeren als vraagbaak voor collega’s en donateurs en het coordineren van fondsenwervende acties.
 
Jouw taken:
  • Je schrijft en redigeert on- en offline teksten voor diverse fondsenwervende communicatiemiddelen, zoals voor op de website, (e)mailingen, de nieuwsbrief, sociale media en Google advertenties.
  • Je actualiseert en onderhoudt de donateurdatabase, verzorgt overzichten en rapportages voor de afdeling Fondsenwerving en voor projecten en collega’s in de regio.
  • Je staat projectleiders uit de regio te woord die willen weten hoe fondsen te werven of hoe aanspraak te maken op geworven gelden (telefonisch en per mail). Je helpt donateurs en bedrijven die willen weten hoe ze kunnen doneren of nalaten ten behoeve van cliënten van ’s Heeren Loo.
  • Je coördineert de totstandkoming, verzending en rapportage van fondsenwervende (e-) mailings richting particulieren en bedrijven. Je stuurt diverse leveranciers aan en werkt binnen de gegeven budgetten. Je verstuurt bedankbrieven naar giftgevers. Je organiseert incidenteel een kleinschalig event voor giftgevers.
 
Profiel:
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en al enige jaren ervaring als junior fondsenwerver. Je schrijft vlot wervende content, bent resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren. Je bent professioneel en representatief en in staat om mensen van verschillende niveaus te woord te staan en te enthousiasmeren om (financieel) bij te dragen aan ’s Heeren Loo. Met jouw overtuigingskracht en probleemoplossend vermogen weet je creatief, snel en doelgericht om te gaan met beperkte middelen en een beperkt budget.
 
In deze functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Je bent een zelfstarter en je durft vragen te stellen.
 
Je werkt in een open sfeer met korte lijnen binnen een grote organisatie met veel aandacht voor de ontwikkeling van de medewerkers. Je wordt aangestuurd door de manager marketing & communicatie.
 
Wat bieden wij?
Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 45. Het bruto salaris bedraagt maximaal € 3.006,- op basis van een 36 urige werkweek en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 
's Heeren Loo Zorggroep beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je binnen je functie blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.
 
Interesse?
De volledige werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381 22 99 of email: info@committo.nl.
 
gerelateerde items