Communicatiemedewerker bij Sensoor

6 juli 2018, 05:59
Communicatiemedewerker bij Sensoor
Communicatiemedewerker bij Sensoor
Functie: Communicatiemedewerker
Organisatie: Sensoor
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 12 juli
 
Aandacht en tijd is een schaars en kostbaar goed. Daarom heeft Sensoor, de landelijke luisterlijn een belangrijke en unieke plaats in de samenleving. Werken bij Sensoor is werk met inspiratie: je ondersteunt een grote groep gemotiveerde vrijwilligers in een organisatie die steeds in ontwikkeling is. Sensoor is dag en nacht, alle dagen van het jaar, bereikbaar voor een anoniem, luisterend oor per telefoon, chat en e-mail.
 
Voor ons landelijk bureau in Amersfoort zijn wij op zoek naar een
Energieke Communicatiemedewerker voor 36 uur per week
Ben je toe aan een volgende stap? Kom ons helpen onze bekendheid te vergroten!
 
Werkzaamheden 
Als communicatiemedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de positionering en profilering van Sensoor, de landelijke luisterlijn. Je werkzaamheden bestaan uit verschillende vormen van interne- en externe communicatie. Je PR- en communicatie-activiteiten zijn gericht op het vergroten van de naamsbekendheid, het informeren van verschillende interne- en externe doelgroepen, het doorontwikkelen en bewaken van de huisstijl en het creëren van meer draagvlak in de samenleving.
 
Wat ga je doen?
• Om onze bekendheid te vergroten, zetten we diverse communicatiekanalen en middelen in. Jij gaat deze ontwikkelen, beheren, monitoren en zo nodig bijstellen. Je krijgt ruimte om met eigen ideeën te komen.
• Je bent medeverantwoordelijk voor alle PR- en communicatiematerialen (jaarverslag, folders, nieuwsbrieven, website(s), advertenties, promotieartikelen, etc.).
• Je schrijft, redigeert en publiceert teksten voor verschillende toepassingen, denk aan de website, social media en persberichten. 
• Je legt contacten met de pers en houdt een persbestand up-to-date.
• Je ondersteunt de locaties in het land bij lokale PR-activiteiten. 
• Je denkt en werkt mee aan evenementen en campagnes.
 
Wie zoeken wij? 
• Een leergierig persoon, een teamplayer met gevoel voor verantwoordelijkheid die zelfstandig kan werken.
• Iemand die creatief is, anders durft te denken en niet bang is ideeën te opperen en contacten te leggen.
• Iemand met een relevante MBO of HBO opleiding en (enige) werkervaring in een soortgelijke functie, met een vlotte pen en die goed uit zijn woorden komt.
• Iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van social media, google analystics en adwords.
• Iemand die affiniteit heeft met zorg, welzijn en goede doelen.
 
Wat bieden wij? 
Een uitdagende baan in een professionele vrijwilligersorganisatie met veel ruimte om zelfstandig te werken en je verder te ontwikkelen. Salariëring volgens de cao Sociaal Werk, beloning afhankelijk van het niveau en je werkervaring.
 
Solliciteren?
Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Monique van Bijsterveld, 06-15209429. Wil je solliciteren op deze leuke baan? Doe dit dan naar mevrouw Z. Chin A Foeng via dit formulier of op een andere passende wijze naar personeelszaken@sensoor.nl. We kijken uit naar je sollicitatie die we graag voor 12 juli 2018 ontvangen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items