Toon alles (1)

Nieuwe gezondheidsloterij voor Nederland: Care-a-Lot 

15 mei 2020, 08:00
Nieuwe gezondheidsloterij voor Nederland: Care-a-Lot 
Nieuwe gezondheidsloterij voor Nederland: Care-a-Lot 
FAIRSHARE heeft op 13 mei de nieuwste goede doelen loterij van Nederland gelanceerd; Care-a-Lot. Care-a-lot is een platform waar de consument zelf een keuze kan maken welk doel hij of zij wil steunen. 
 
Stichting ALS Nederland en Stichting Voeding Leeft zijn de eerste launching partners. ‘We zijn heel blij dat we direct al kunnen starten met twee hele mooie partners; Stichting ALS Nederland en Stichting Voeding Leeft. Beiden zijn erg enthousiast over het platform en om een loterij te verbinden aan directe donaties’, aldus de loterij.
 
Bij Care-a-Lot kiest een deelnemer direct voor doel of organisatie van zijn of haar keuze en steunt de deelnemer maandelijks dit specifieke doel of organisatie met minimaal 40% van de inleg. Meespelen kost slechts € 5,- per lot per trekking. 
 
Care-a-Lot wordt georganiseerd door FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE is opgericht in 2015 door een team van ervaren loterijspecialisten en streeft ernaar als vernieuwende goede doelen loterij uit te groeien tot de derde aanbieder van kansspelen in Nederland. 
 
gerelateerde items