Nieuwe directeur Maag Lever Darm Stichting

22 juni 2011
Nieuws | | Personalia


AMSTELVEEN (23 juni) - Mr. Marian Verasdonck-van Wijchen is benoemd tot algemeen directeur van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS).  Ze volgt mr. Hans Vroom op die op 1 januari 2011 afscheid heeft genomen van de MLDS.


Verasdonck heeft een achtergrond als jurist. Hiervoor werkte zij bij Achmea en ABN Amro. "Het doel van de MLDS spreekt mij zeer aan", zegt Verasdonck over haar benoeming. "Ik vind het een mooie uitdaging om verder richting te geven aan de toekomstplannen en groeimogelijkheden. De MLDS is een professioneel innoverend gezondheidsfonds dat zich inzet voor ruim twee miljoen Nederlanders die geconfronteerd worden met maag-, darm- en leveraandoeningen."


Uitdagende taak

John Jorritsma, voorzitter van de Raad van Toezicht: "Gezien alle ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en in de samenleving, staat de MLDS de komende jaren voor een uitdagende taak om de impact van haar activiteiten te vergroten. Marian Verasdonck is voor de MLDS de juiste persoon, zowel wat haar ervaring als haar persoonlijke motivatie betreft. We zijn dan ook zeer verheugd dat ze de stichting komt versterken."