Toon alles (1)

Nieuwe dierenambulance voor FKK

7 september 2020, 05:00
Nieuwe dierenambulance voor FKK
Nieuwe dierenambulance voor FKK
De dierenambulance van Fundashon Kunuku Kakelvers heeft heel wat kilometers gemaakt en was nodig aan vervanging toe. Eigenaren Patrice en Peter van Fundashon Kunuku Kakelvers zetten zich al jaren in voor de (zwerf)honden en (zwerf)katten in nood op Bonaire.
 
Zij waren dan ook erg blij toen zij de sleutels in ontvangst namen van een nieuwe dierenambulance die zij, ter vervanging van de andere dierenambulance, in bruikleen krijgen. Zo kan de dierenhulporganisatie weer heel wat ritjes maken voor de (zwerf)dieren op Bonaire.
 
Bonaire
Ook op de Nederlandse gemeenten in de Caraïben vinden we het belangrijk dat dieren een goed bestaan hebben. De dierenambulance is weer volledig uitgerust om de dieren zo veilig mogelijk te vervoeren.
 
Uitreiking
Het echtpaar dat FFK runt op Bonaire werd gebeld dat er een hond in nood was die gered moest worden. Met spoed gingen zij op de melding af. Bij aankomst bleek er geen hond te zijn, maar wel een dierenambulance. Ze waren dan ook blij verrast toen gedeputeerde Tjin Asjoe de sleutels overhandigde van de nieuwe dierenambulance.  
 
gerelateerde items