Toon alles (1)

Nieuwe ambassadeur voor Kinderfonds MAMAS: Robèrt van Beckhoven

30 oktober 2019, 06:00
Nieuwe ambassadeur voor Kinderfonds MAMAS: Robèrt van Beckhoven
Nieuwe ambassadeur voor Kinderfonds MAMAS: Robèrt van Beckhoven
Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven gaat zich als ambassadeur inzetten voor Kinderfonds Mamas. Dat heeft het fonds, dat lokale Zuid-Afrikaanse vrouwen steunt die zich ontfermen over kinderen in ernstige armoede, bekend gemaakt.

Van Beckhoven gaat voor het fonds aandacht te vragen voor de waardevolle projecten van de 2.000 MAMAS in Zuid-Afrika. De MAMAS ondersteunen in 57 lokale projecten kwetsbare kinderen langdurig, en helpen hen om veilig, gezond, goed opgeleid en sociaalvaardig groot te worden. Naast dagelijkse scholing, medische zorg, veiligheid en liefdevolle aandacht is gezonde voeding een prioriteit voor de MAMAS. Vanuit die basis kunnen zij hun zorg verder uitbouwen.

Tijd voor MAX

Van Beckhoven treedt voor het eerst op als ambassadeur in een uitzending van Tijd voor MAX op NPO1, 29 oktober, aanvang 17.10 uur. Hierin verrast hij donateurs van het Kinderfonds met authentieke Zuid-Afrikaanse recepten. MAMAS-Ambassadeur Leona Philippo vertelt dan over haar ervaringen in Zuid-Afrika en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder geeft zijn visie op de ontwikkeling van de hersenen van kinderen in Zuid-Afrika die opgroeien in extreme armoede.
 
gerelateerde items