Nieuw magazine over cultuur en bedrijfsleven

2 november 2006

Bedrijfsleven en culturele instellingen beginnen elkaar, mede onder druk van een terugtredende overheid, steeds vaker te vinden. Zie de diverse samenwerkingsverbanden en het succes van het Nationaal Cultuurbal. Sinds kort is er ook een magazine over het onderwerp: Matching.


In de eerste editie van het tijdschrift, dat werd gepresenteerd op het Nationaal Cultuurbal en werd meegestuurd met de NRC, wordt het speelveld geschetst. Minister van OCW Maria van der Hoeven komt in een uitgebreid interview aan het woord. Zij stelt dat steun van het bedrijfsleven niet betekent dat haar ministerie de kraan nog verder dichtdraait.

 


Daarnaast artikelen over het cultuurmecenaat, enkele succesvolle cases, en een verhaal over het ongebruikte potentieel van bedrijven in het MKB, die wel willen steunen maar nog niet op de juiste manier worden aangesproken. Rode draad in het magazine is de visie van gasthoofdredacteur Alexander Rinnooy Kan.

 


Geïnteresseerden kunnen zich gratis abonneren op Matching. Kijk voor meer informatie en het lezen van het magazine op: www.matchingmagazine.nl