Nieuw boek Petra Hoogerwerf over winst met maatschappelijke impact

19 mei 2017, 10:00
Het nieuwe boek van Petra Hoogerwerf
Het nieuwe boek van Petra Hoogerwerf
Woensdag 21 juni lanceren uitgeverij SWP en Veleda in de Impact Hub Amsterdam het nieuwe boek van Petra Hoogerwerf, Échte winst in zeven stappen naar succesvol ondernemen met maatschappelijke impact. Tijdens de lancering komen in het middagsymposium diverse bekende sprekers aan het woord en verzorgt Hoogerwerf de introductie van een nieuwe masterclass.

Petra Hoogerwerf, auteur van de bestseller Vonk!, laat met haar nieuwe boek zien dat het mogelijk is succesvol te ondernemen voor de samenleving en tegelijkertijd meer impact te bereiken. Door onderzoek en interviews met invloedrijke mensen biedt ze in haar boek inspirerende voorbeelden.
 
Sprekers
De sprekers van het middagsymposium, Maarten van Herpen (‎Innovation Director Africa, Strategy & Business Development, Philips), Simone Groenendijk (Manager Fondsenwerving & Communicatie, Rabobank Foundation), Merel Rumping (Social Business Incubator, LegBank), Jamy Goewie (Ashoka) en Jan Snoei (Accountant Accon AVM) nemen u mee in de in de wereld van non-profitorganisaties, goede doelen, social enterprises, culturele ondernemingen, burgerinitiatieven, online communities, coöperaties, fondsen, impact investors en maatschappelijk betrokken bedrijven die hun rol in de samenleving willen verstevigen. Daarnaast verzorgt Petra Hoogerwerg een introductie op de masterclass ‘De zeven essentiële stappen op weg naar succes’.
 
Bijwonen?
Prijs voor deelname aan dit middagsymposium bedraagt € 59,- (exclusief btw, inclusief een exemplaar van het boek en consumpties bij aanvang en tijdens de netwerkborrel na afloop.
Klik hier om u aan te melden.


Echte winst
In zeven stappen naar succesvol ondernemen met maatschappelijke impact
Petra Hoogerwerf
ISBN: 9789088507502
272 pagina's
Verschijnt 21 juni 2017
Prijs: € 34,50
Bestel online op: echtewinst.swpbook.com
 
gerelateerde items