Toon alles (2)
Edwin Venema

Nieuw boek 1%Club-oprichtster Anna Chojnacka: 'Kilimanjaro als medicijn',

11 January 2016, 08:33
Maatschappelijk ondernemer Anna Chojnacka (1%Club) komt met nieuw boek over haar strijd tegen MS.
Maatschappelijk ondernemer Anna Chojnacka (1%Club) komt met nieuw boek over haar strijd tegen MS.
Op 16 februari verschijnt het nieuwste boek van Anna Chojnacka onder de titel 'Kilimanjaro als medicijn'. Chojnacka is maatschappelijke ondernemer en (mede) oprichter van 1%Club, Nailab en Enginn en staat al twee jaar in de Top100 van Filanthropiums De Dikke Blauwe. Zij was ook gast en spreker tijdens de eerste Filanthropium Top.

Anna Chojnacka is dertig als ze de diagnose MS krijgt. De schok is groot. Ze staat midden in het leven met een bloeiend bedrijf en een jong gezin. In haar zoektocht naar een leven zonder heftige medicijnen leert ze ‘Iceman’ Wim Hof kennen. Om sterker te worden, volgt ze zijn extreme trainingen en onder zijn leiding beklimt ze met succes en in recordtijd de Kilimanjaro. Tijdens deze zware klimtocht op zoek naar hoop, liefde en genezing blijkt het grootste inzicht uit onverwachte hoek te komen.

Op 27 januari spreekt Chojnacka bij TedxUtrecht. Tijdens deze Ted-talk zal Anna haar visie uiteenzetten hoe de oude wereld (de kathedraal) en de nieuwe wereld (de bazaar) binnen de gezondheidszorg bij elkaar te brengen.

Aanmelden voor de boekpresentatie op 19 februari bij de 1%Club in Amsterdam? Klik hier.
Aanmelden voor de TedxUtrecht-lezing? Klik hier.
gerelateerde items