Toon alles (2)
Kirsten Karmiggelt

Alles over Partin voortaan ook in DDB-newsroom

5 juli 2016, 15:00
Al het nieuws over Partin(-leden) bij elkaar op een overzichtelijke Newsroom-pagina
Al het nieuws over Partin(-leden) bij elkaar op een overzichtelijke Newsroom-pagina
Brancheorganisatie voor particuliere initiatieven Partin en De Dikke Blauwe zijn een media-samenwerking aangegaan. Partin-leden krijgen tien weken lang gratis het wekelijkse magazine De Dikke Blauwe Journaal in hun mailbox ter kennismaking. Bovendien is het laatste nieuws over Partin nu te volgen in de eigen newsroom op dedikkeblauwe.nl.
 
Partin is de brancheorganisatie voor Particuliere Initiatieven (PI). De organisatie wil het PI een stem geven bij discussies over ontwikkelingssamenwerking en de belangen behartigen van deze groep. De lijfspreuk Samen kunnen we meer, samen doen we meer vormt de basis achter de activiteiten die Partin ontplooit. Partin probeert met het collectief zaken mogelijk te maken die voor het afzonderlijke PI onmogelijk zijn. Denk hierbij aan collectieve subsidieaanvragen, kwaliteitsverbetering door samen werken en samen leren en het gesprek aangaan met diverse andere actoren in de sector.
 
De reden voor samenwerking met Partin omschrijft DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen als volgt: 'Wij volgen zo'n breed terrein van private initiatieven voor de goede zaak, dat wij behoefte hebben aan partners die ons informatie en content kunnen leveren. De kleinere initiatieven vinden wij vaak het interessants en veel innovatie komt daarvandaan, maar door de beperkte schaalgrootte en communicatieve slagkracht blijft veel onder onze radar. Door nauwer met Partin samen te werken kunnen wij ook meer nieuws over dit deel van sector brengen en delen. Blij zijn we dus met deze samenwerking.'
 
Klik hier voor de newsroom van Partin op De Dikke Blauwe.
gerelateerde items