Toon alles (1)

Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Humanitas

8 november 2012, 04:00
Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Humanitas
Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Humanitas
Vorige week heeft de Nationale Postcode Loterij aangekondigd de samenwerking met Humanitas met vijf jaar te verlengen. Sinds 2008 ontvangt Humanitas jaarlijks 4,5 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij. De verlenging betekent dat Humanitas ook in de periode 2013-2017 structureel steun ontvangt.

“We zijn enorm blij dat Humanitas de komende vijf jaar weer op de steun van de Nationale Postcode Loterij kan rekenen. Samen met de NPL kan Humanitas nu nog meer mensen het zelfvertrouwen geven om op eigen kracht hun situatie te veranderen”, zegt Eva Scholte (foto), directeur van Humanitas.
Judith Lingeman, Manager Goede Doelen van de Nationale Postcode Loterij: “Ook in Nederland zijn er vele mensen die het even niet in hun eentje redden. Humanitas ziet dat in deze tijden van crisis steeds vaker een beroep gedaan wordt op de organisatie. Afgelopen jaar werden meer dan 50.000 mensen geholpen door de 11.500 vrijwilligers. Aan dit belangrijke werk zo dicht bij huis blijft de Nationale Postcode Loterij graag bijdragen, samen met haar 2,5 miljoen trouwe deelnemers.”
gerelateerde items