Toon alles (1)

Nationale MS Dag 2017

8 november 2017, 08:00
Zondag 19 november 2017 organiseert het Nationaal MS Fonds voor de negentiende keer de Nationale MS Dag
Zondag 19 november 2017 organiseert het Nationaal MS Fonds voor de negentiende keer de Nationale MS Dag
Zondag 19 november 2017 organiseert het Nationaal MS Fonds voor de negentiende keer de Nationale MS Dag; het grootste evenement op het gebied van MS in Nederland. Deze inspirerende dag is van 09.00 tot 17.30 uur in De Fabrique in Utrecht. Het Nationaal MS Fonds organiseert deze dag speciaal voor mensen met MS, hun naasten en zorgverleners. 
 
Nieuwe inzichten
Tijdens de Nationale MS Dag geven vooraanstaand neurologen zoals prof. Rogier Hintzen, prof. Leo Visser en prof. Huub Middelkoop de nieuwste informatie over MS, onderzoeken en medicatie. Ook staan lichamelijke aspecten van MS, cognitie en het brein centraal. En wat zijn eigenlijk de meest recente inzichten over MS en voeding?
 
Kraantje Pappie in gesprek met jongeren met MS
Voor jongeren met MS is een speciaal programma samengesteld dat gepresenteerd wordt door rapper Kraantje Pappie, ambassadeur van het Nationaal MS Fonds. Een goede vriend van hem heeft MS. Hij vertelt over zijn eigen ervaringen met MS. Het leven stopt niet bij de diagnose MS en mensen kunnen vaak blijven werken, sporten, een gezin starten en een sociaal leven hebben.
 
Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. De entree voor de Nationale MS Dag is gratis en aanmelden kan via de website www.nationaalmsfonds.nl
 
gerelateerde items