Toon alles (2)

Ontwikkel uw fondsenwervingtalent in 2019

12 maart 2019, 13:00
Kijk jij ook omhoog als je het hebt over je fondsenwerving ambities?
Kijk jij ook omhoog als je het hebt over je fondsenwerving ambities?
Wilt u dit jaar uw kennis over fondsenwerving verrijken? De Dikke Blauwe doet haar lezers een mooi aanbod, in samenwerking met Nassau Fundraising.
 
Kijkt u ook omhoog als u het hebt over je fondsenwerving ambities? Uw kennis en expertise verbreden is in elk geval de beste eerste stap! Met de trainingen van Nassau Fundraising gaat u aan de slag met relatiegerichte fondsenwerving. Met theorie, maar geen gortdroge stof. Integendeel, ze staan altijd dicht bij de praktijk en zoeken aansluiting bij uw specifieke situatie. In elke training is daar ruimte voor. Wat u leert kunt u direct toepassen in uw werk! 

Via het trainingsprogramma van Nassau Fundraising leer en spart u met fondsenwervers van andere organisaties. Maar we kunnen ook een stapje verder: met een incompany training. Dan leveren we maatwerk, toegespitst op de ambities van uw organisatie. Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je ook bij ons terecht. Met onze personal training zijn we er alleen voor u, face-to-face.


 
MELD U NU AAN EN KRIJG EEN GESCHENK!
De eerste 10 mensen die zich via De Dikke Blauwe aanmelden voor een training uit het Nassau Talent Development programma, ontvangen een gratis consult van 1 uur of een exemplaar van Weg van Filantropie. Dit boek is door De Dikke Blauwe uitgeroepen tot standaardwerk voor fondsenwervers. Deelname aan een training bedraagt €595 per persoon per training. Nassau Fundraising is een CRKBO Geregistreerde Instelling, de tarieven zijn hierdoor vrijgesteld van BTW.
 
Meld u aan via een e-mail naar cheryl@nassau.nu, benoem de titel van de training(en) die u wilt volgen, uw contactgegevens, vermeld duidelijk de actiecode ‘DDB2019’ en of u liever het boek of het gratis consult ontvangt. 
 
Vragen? Bel gerust! (020) 520 65 55.
 
NASSAU TALENT DEVELOPMENT PROGRAMMA 2019
 
  • Starten met Grote Giftenwerving
Waar begint u nu eigenlijk als u grote gevers aan uw organisatie wilt verbinden? Leer welke stappen leiden tot een succesvol grote giftenprogramma (en welke juist niet).
 
19 maart met Vera Peerdeman, Julie Mingeli (Mensen met een Missie)
Locatie Nederlands Philharmonie Orkest, Amsterdam
 
24 september met Bernice Beenakker, Sandra Peters (Vogelbescherming)
Locatie TU Delft, Delft
 
  • Succesvol Contact met Grote Gevers
Leer welke wervingsstrategie leidt tot succesvol contact met grote gevers, hoe filantropie desks u hierbij kunnen helpen en wat de do’s & don’ts zijn in direct contact met grote gevers.

16 april met Vera Peerdeman, Frank Aalderinks (ABN AMRO), Gerbren Deves (Artsen zonder Grenzen)
Locatie Fietsersbond, Utrecht
 
  • Masterclass: Great Fundraising 
Met een unieke mix van academisch onderzoek, casestudies en zijn expertise leert u welk(e) organisatiecultuur, intern draagvlak en leiderschap leidt tot ‘Great Fundraising’.
 
21 mei – Fundraisers Edition, met Alan Clayton
Locatie Huis van de Gezondheid, Amersfoort
 
22 mei – CEO/Boardmembers Edition, met Alan Clayton
Locatie Amsterdam
 
  • Middle donors, de major donors van de toekomst
Leer via de Nassau VIP-methode hoe middle donors niet alleen voor meer rendement zorgen, maar óók belangrijke leads kunnen vormen voor de werving van grote giften en nalatenschappen.
 
27 juni met Hans Broodman
Locatie Maritiem Museum, Rotterdam
 
  • Moves Management
Leer hoe u structuur aanbrengt in het relatiebeheer van grote gevers, hoe u dit implementeert in uw werk, meetbaar maakt én hoe dit leidt tot meer grote giften.
 
29 oktober met Bernice Beenakker, Niels Kattenberg (Greenpeace Nederland)
Locatie Nationaal Archief, Den Haag
 
  • Krijg uw organisatie (nog meer) mee in donateurgerichte fondsenwerving (NIEUW!)
Donateurgerichte fondsenwerving is momenteel een van dé belangrijkste thema’s. Deze training staat bol van praktische tips voor implementatie, casestudies, tools en ervaringen van experts.
 
21 november met Hans Broodman, Vera Peerdeman, Barbara Hellendoorn (Natuurmonumenten), Jolan van den Broek (SOS Kinderdorpen)
Locatie European Cultural Foundation, Amsterdam
 
  • Geïntegreerd relatiemanagement voor grote giften en nalatenschappen (NIEUW!)
Grote gevers van nu, zijn interessante erflaters in de toekomst. Verzilver deze kans en leer hoe u hiermee snel aan de slag kunt.
 
10 december met Vera Peerdeman, Elsbeth Takkenberg (SOS Kinderdorpen)
Locatie Naturalis, Leiden


Ervaringen van deelnemers:

 'Goede combinatie van theorie en praktische toepassing. Vooral de casestudy was een geweldige aanvulling, dat was inspirerend en erg leerzaam.' 
Fondsenwerver UNICEF

 
'De training had een lekker tempo: niet te traag, niet te snel. De trainers waren inhoudelijk erg sterk en er was een goede afwisseling van theorie en praktijk. De locatie was trouwens ook erg prettig. Leuk om op bezoek te zijn bij een ander goed doel.' 
Fondsenwerver Spaarne Gasthuis
 


'Wat een ontzettend leuke interactieve training! Ik vond het zeer leerzaam en heb veel bruikbare tips meegekregen.' 
Fondsenwerver Mauritshuis.   
gerelateerde items