Toon alles (2)

De Meisjes van Lenthe gaan fondsenwerven

19 maart 2019, 06:00
Theaterduo Hermans weet Raad in de voorstelling JUNI.
Theaterduo Hermans weet Raad in de voorstelling JUNI.
Op zondag 24 maart komt theaterduo Hermans weet Raad, bij ons bekend als De Meisjes van Lenthe, samen met Ginger&Ale en Warchild in actie voor Jemen. Locatie De Playground wordt dan omgetoverd tot een speeltuin boordevol activiteiten. Met deze actie wil het duo geld ophalen voor kinderen in Jemen.
 
De actie Spelen voor Jemen is onderdeel van de grootschalige actie #ikkominactievoorjemen, een initiatief van actrice Katrien van Beurden. ‘Iedereen is welkom om te komen Spelen voor Jemen’, vertelt Canick Hermans van Hermans Weet Raad. ‘Kinderen kunnen er koekjes bakken, disco-pannenkoeken eten, springen op het springkussen of kijken naar een voorstelling in een ballenbak. En ’s middags spelen wij twee keer de muzikale familievoorstelling JUNI, over een meisje dat is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. De voorstelling is geregisseerd door Eva Van der Gucht en speelde eerder al door heel Nederland, waaronder Theater Oostblok in Amsterdam Oost en Pllek in Amsterdam Noord.’
 
De toegang voor de voorstelling is gratis, maar het theaterduo hoopt op veel donaties. ‘We verkopen tot 23 maart zogenaamde Golden Tickets voor tien euro per stuk. Daarmee kom je op onze VIP-lijst en krijg je koffie, thee of limonade als ontvangst’, aldus Canick.
 
Spelen voor Jemen
Zondag 24 maart vanaf 11u00
De Playground, Ginger & Ale
Helmholtzstraat 61G
1098 LE Amsterdam
Voorstelling JUNI: 13.00 en 15.00

Klik hier om de trailer van de voorstelling te bekijken.
gerelateerde items