Musthave Fondsenboek 2021: 1416 fondsen om uit te kiezen, bijvoorbeeld...

La Camargo Dancing by Nicolas Lancret, c. 1730/CC0.
La Camargo Dancing by Nicolas Lancret, c. 1730/CC0.
10 juni 2021
Nieuws | | Walburg Pers

... het Georgina Fonds. In het Fondsenboek 2021 zijn 1416 bijzondere Nederlandse particuliere vermogensfondsen opgenomen die mensen en organisaties willen steunen bij hun maatschappelijke activiteiten. Een musthave voor iedereen die met zijn of haar organisatie wil bijdragen aan een betere wereld. Deze week uitgelicht: het Georgina Fonds dat projecten ondersteunt op het terrein van de podiumkunsten uit de periode voor 1800, met een voorkeur voor opera en dans.


PICK OF THE WEEK: HET GEORGINA FONDS


Georgina Fonds
 
Rubriek:
kunst en cultuur

Algemeen:
www.cultuurfonds.nl TYPERING fonds op naam BEHEERD DOOR Prins Bernhard Cultuurfonds DIRECTIE zie > Prins Bernhard Cultuurfonds BESTUUR zie > Prins Bernhard Cultuurfonds

Missie:
DOELSTELLING Het financieel ondersteunen van projecten op het terrein van de podiumkunsten uit de periode voor 1800, met een voorkeur voor opera en dans.

Werkgebied:
ACTIERADIUS Nationaal LAND Nederland.

Projecten:
CRITERIA geen projectcriteria bekend DOORLOOPTIJD korter dan 1 jaar STATUS AANVRAGER geen beperkingen bekend VOORKEUR/UITSLUITING Voorkeur gaat uit naar opera en dans.

Procedure:
OP AANVRAAG onbekend AANVRAAGPROCEDURE Dit ‘fonds op naam’ ressorteert onder het Prins Bernhard Cultuurfonds. Verzoeken aan fondsen op naam komen op één centraal punt binnen. Dit houdt in dat een subsidieaanvraag slechts eenmaal aan het Prins Bernhard Cultuurfonds hoeft te worden gezonden. Voor de verdere aanvraagprocedure: zie Prins Bernhard Cultuurfonds. URL www.cultuurfonds.nl/aanvragen

Contact:
BEREIKBAAR PER post e-mail  telefoon CONTACTPERSOON geen contactpersoon bekend POSTADRES Postbus 19750, 1000 GT Amsterdam EMAIL (ALGEMEEN)  info@cultuurfonds.nl TELEFOON (ALGEMEEN)  020-5206130.
 




GRATIS HET FONDSENBOEK!
Word PREMIUM-lid van De Dikke Blauwe en ontvang drie edities van het gedrukte De Dikke Blauwe Magazine, en tevens het Fondsenboek 2021 ter waarde van €99! klik hier

Wilt u het Fondsenboek 2021 van uitgeverij Walburg Pers met betrouwbare en actuele informatie over 1416 instellingen (ook verkrijgbaar op USB-stick) los bestellen? Dat kan natuurlijk ook: klik hier.