Toon alles (1)

MS Motion: rennen en wandelen voor MS Fonds

22 augustus 2018, 00:00
Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS.
Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS.
Zondag 9 september 2018 vindt het derde MS Motion evenement van dit jaar plaats.
MS Motion is het jaarlijks terugkerende hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds waarbij geld opgehaald wordt voor de nog ongeneeslijke ziekte MS.


In de provincie Utrecht ligt het historische Park Vliegbasis Soesterberg. Vanaf de landingsbaan kun je genieten van het weidse uitzicht en de bijzondere natuur. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied, een schatkamer vol verrassingen. 

Een beter leven
Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. Het MS Fonds financiert praktisch wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geeft voorlichting op dit gebied. Het fonds wil een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden. 

Je kunt je individueel of als (bedrijfs)team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand op een van de drie locaties. Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10 inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee. Voor iedere deelnemer is er een geschikte afstand.

Je kunt je inschrijven op de website van MS Motion.

 
gerelateerde items