Monsterboard.nl ondersteunt Child at Venture

23 november 2006
Nieuws | | Organisatienieuws

Monsterboard.nl gaat Child at Venture ondersteunen bij haar activiteiten om jonge ondernemers in ontwikkelingslanden aan het werk te helpen. Voor elk CV dat tussen 20 november en 10 december wordt geplaatst op Monsterboard.nl doneert de carrièresite 2 euro aan Child at Venture. Via deze actie ‘a job for a job' dragen werkzoekenden in Nederland rechtstreeks bij aan de toekomst van werkenden in kansarme gebieden.


De opbrengst van de actie wordt specifiek gebruikt voor een project op de Filippijnen, waar jonge ondernemers bezig zijn met het opzetten van een internetcafé. Child at Venture helpt deze jongeren bij het maken van het businessplan, traint ze in zelfstandig ondernemerschap en weerbaarheid en ondersteunt ze bij de uitvoering. Het project past binnen de doelstelling van Child at Venture om kansrijke jongeren in kansarme gebieden te helpen met het bouwen aan hun toekomst.

 


Monsterboard.nl ondersteunt de activiteiten van Child at Venture van harte omdat de werkwijze (‘empowerment through entrepreneurship') direct aansluit bij de visie van Monsterboard.nl om mensen te motiveren en te ondersteunen bij hun zoektocht naar geschikt werk, zodat hun leven een positieve impuls krijgt. Marc de Vries, managing director van Monsterboard.nl: "Met deze actie stimuleren we Nederlandse werkzoekenden om hun CV te plaatsen. Daarmee helpen ze niet alleen zichzelf, maar ook werkzoekenden in ontwikkelingslanden. Dit is een positief initiatief waar wij graag aan meewerken."

 


Meer informatie over de actie ‘a job for a job' is te vinden op: www.monsterboard.nl/ajobforajob