Toon alles (2)
Edwin Venema

Mirjam Vossen dagvoorzitter Partin Dag 2017

27 juli 2017, 07:00
OS-kenner Mirjam Vossen leidt Partin-dag in goede banen als dagvoorzitter
OS-kenner Mirjam Vossen leidt Partin-dag in goede banen als dagvoorzitter
Journalist, wetenschapper en schrijver Mirjam Vossen is de dagvoorzitter van de komende Partin Dag voor Particuliere Initiatieven op 30 september in Apeldoorn. Vossen is een kenner van ontwikkelingssamenwerking en was jarenlang betrokken bij een particulier initiatief in Malawi. Zij schreef o.a. het bekende ‘Eerste Hulp bij Ontwikkelingswerk’.
 
Dankzij de samenwerking met Mondial Apeldoorn dat 20 jaar bestaat, heeft PI-koepel Partin een zeer gevarieerde jaarlijkse dag op stapel staan. Aan het programma wordt nog druk gewerkt, maar onder voorbehoud zal de (nieuwe of desmissionaire) minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking acte de presence geven.
 
Andere sprekers zijn: onderzoeker Lau Schulpen (over de wetenschappelijke ontwikkelingen over het PI) , Chantal Heutink over sociaal ondernemerschap van het PI) en een vertegenwoordiger van de Apenheul over hun maatschappelijke betrokkenheid bij OS.

Deelnemers kunnen ook zelf aan de slag in diverse workshops. Iris Barzilay en Margreet Jacobs leren om kwalitatief goede filmpjes/vlogs te maken; Brand Out Loud leert om een consistent beeld te schetsen van uw PI; PIFworld gaat in op crowdfunding en fondsenwerving door middel van evenementen,

De dag wordt afgesloten met de uitslag van de verhalenwedstrijd eneen cabareteske terugblik. Tussen de bedrijven door kunnen de aanwezigen in gesprek met partners zoals Wilde Ganzen, The World’s Best News, De Dikke Blauwe, ViceVersa en Oneworld.

Het volledige programma wordt binnenkort gepubliceerd op de website van Partin, waar ook de aanmelding plaatsvindt. Partin-leden betalen een bijdrage 5 euro, niet-Partin-leden betalen 15 euro voor de hele dag inclusief lunch.

►Voor inschrijvingen: klik hier
 
♦DDB Journaal is met zomerreces, maar wilt u toch het filantropienieuws volgen? Neem dan een gratis abonnement op DDB Daily: elke dag om 12.00 uur het laatste nieuws in uw mailbox. Voor kosteloos abo: klik hier.
gerelateerde items