Toon alles (1)

Miriam van Dongen bestuurslid Stichting Administratiekantoor Aandelen KAS BANK

12 juni 2017, 10:00
Miriam van Dongen is benoemd tot bestuurslid van Stichting Administratiekantoor Aandelen KAS BANK
Miriam van Dongen is benoemd tot bestuurslid van Stichting Administratiekantoor Aandelen KAS BANK
KAS BANK heeft Miriam van Dongen met ingang van 1 juli aanstaande benoemd als nieuw bestuurslid van Stichting Administratiekantoor Aandelen KAS BANK. Zij vervangt Henk Scheffers, die na zeven jaar terugtreedt uit het bestuur van het Administratiekantoor, eveneens per 1 juli. De benoeming geldt voor vier jaar.
 
Miriam van Dongen is onder meer commissaris bij VIVAT verzekeringen, PGGM en Optiver. Daarvoor was zij CFO bij de Achmea Zorg en had zij verschillende directiefuncties bij Delta Lloyd. Zij heeft ruime ervaring in de financiële sector en in de wholesale dienstverlening en is daarmee uitstekend geschikt voor de functie in het Administratiekantoor.
 
Het Administratiekantoor administreert en beheert alle aandelen van KAS BANK en zorgt ervoor dat de certificaathouders hun stemrecht kunnen uitoefenen in de algemene vergaderingen van KAS BANK. Als certificaathouders zelf geen stemrecht kunnen of willen uitbrengen worden zij vertegenwoordigd door het Administratiekantoor.
 
Jan Nooitgedagt, voorzitter van het Administratiekantoor, is per 1 juli a.s. herbenoemd als bestuurslid voor een periode van vier jaar. Het bestuur van het Administratiekantoor bestaat per 1 juli 2017 uit Jan Nooitgedagt (voorzitter), Jan van Rutte en Miriam van Dongen. 
 
gerelateerde items