Filmpje: Michael Rutgers in gesprek met Marc van den Tweel

Michael Rutgers in gesprek met Marc van den Tweel.
Michael Rutgers in gesprek met Marc van den Tweel.
9 december 2021

Marc van den Tweel is dit jaar de aanvoerder van De Dikke Blauwe 100, de ranglijst van filantropie-influentials die jaarlijks wordt samengesteld door journalistiek platform voor filantropie De Dikke Blauwe. Van den Tweel is sinds medio 2021 algemeen directeur bij sportkoepel NOC*NSF. Daarvoor was hij algemeen directeur bij Natuurmonumenten en het Ronald McDonald Kinderfonds en Directeur Marketing & Communicatie bij het Wereld Natuur Fonds.
 
Net als zijn voorganger Michael Rutgers (Longfonds), moet onze nieuwe nummer 1  Marc van den Tweel zijn benoeming helaas zonder groot feest in ontvangst nemen. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon het jaarlijkse Civil Power niet doorgaan. Een nieuwe datum wordt gelukkig verwacht. Om de overdracht toch een beetje te vieren ging Rutgers hoogstpersoonlijk bij Van den Tweel op bezoek om hem eens flink aan de filantropische tand te voelen. Is Van den Tweel klaar voor de titel ‘meest invloedrijke speler in de filantropie 2021’? Bekijk het hieronder.
 
 
Extra dik decembernummer
In dit extradikke decembernummer wordt de jaarlijkse top 100 van filantropie-influentials, De Dikke Blauwe 100, bekendgemaakt. Naast profielen van inspirerende spelers in de wereld van goed doen en een uitgebreid interview met de nummer 1, bevat het nummer spraakmakende columns en artikelen van DDB-experts, interviews en (foto)reportages.

Bestel het decembernummer hier!