Informatiebijeenkomst over Gedeeld Geven voor major donors

13 oktober 2020, 13:00
Informatiebijeenkomst over Gedeeld Geven voor major donors
Informatiebijeenkomst over Gedeeld Geven voor major donors
Gedeeld Geven is een vorm van schenken die in de VS zeer populair is bij de rich and happy few en die in Nederland ook steeds meer in de belangstelling komt bij vermogende particulieren die zingeving willen koppelen aan een goed rendement op hun vermogen. Dit is te meer van belang nu het aantal mogelijkheden om nog rendement te halen op je spaargeld steeds kleiner wordt. Het bijzondere van Gedeeld Geven is ook dat je al bij leven resultaat kunt zien van een grote gift.

Momenteel kent de Stichting Gedeeld Geven tien aangesloten organisaties en is in gesprek met een aantal grote landelijke organisaties die zich willen aansluiten. Dit voorjaar zou een informatiebijeenkomst over deze fiscaal vriendelijke manier van schenken worden gehouden maar door corona is deze uitgesteld. Nu is een bijeenkomst gepland voor donderdag 5 november aanstaande van 15:00-18:00 bij Madurodam in Den Haag. Er kunnen maximaal 20 personen aanwezig zijn en deelname is op volgorde van aanmelding. Er zijn geen kosten aan verbonden. (Disclaimer: onder voorbehoud van nieuwe corona maatregelen!)

Voorafgaand worden tevens twee webinars gehouden op donderdag 29 oktober over Wat is Gedeeld Geven en dinsdag 3 november Hoe benader je potentiële major donors. Beide webinars duren van 10:00-11:00, ook hier zijn geen kosten aan gebonden en geen limiet in aantal deelnemers.
Opgeven kan door een email te sturen aan contact@gedeeldgeven.nl
 
gerelateerde items