Toon alles (2)

Medewerker vormgeving en social media bij Hulphond Nederland

30 april 2018, 05:59
Medewerker vormgeving en social media bij Hulphond Nederland
Medewerker vormgeving en social media bij Hulphond Nederland
Functie: Medewerker vormgeving en social media
Organisatie: Hulphond Nederland
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Herpen
Vervaldatum: 15 mei
 
Voor ons team Marketing en Communicatie zijn wij op zoek naar een medewerker vormgeving en social media voor 32 uur per week.
 
Doel en inhoud van je functie
Je maakt deel uit van het team Marketing en Communicatie dat verantwoordelijk is voor de externe en interne (marketing)communicatie van Hulphond Nederland. Dit team ondersteunt niet alleen de verschillende organisatieonderdelen van Hulphond Nederland, maar is ook dienstverlenend naar externe stakeholders van de stichting, bijvoorbeeld zakelijke sponsoren of onderwijsinstellingen. Samen met directe collega’s werk je continue aan een maximale zichtbaarheid en bekendheid van de stichting. Als medewerker vormgeving en social media lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van uiteenlopende communicatie uitingen. Je bent verantwoordelijk voor de vormgeving van on- en offline communicatiemiddelen, zoals brochures, flyers, het Hulphond Magazine en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast ben je een belangrijk lid van het redactieteam dat elke week via verschillende kanalen relevant nieuws over Hulphond Nederland naar buiten brengt en de social mediakanalen beheert. Verder lever je een creatieve en inhoudelijke bijdrage aan cross mediacampagnes en vervul je af en toe de rol van fotograaf. Tenslotte vertegenwoordig je, samen met collega’s van het team Fondsenwerving, regelmatig Hulphond Nederland bij evenementen en externe bijeenkomsten. Je rapporteert aan Hoofd Marketing & Communicatie.
 
Kerntaken
Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de volgende kerntaken:
– vormgeving van on- en offline communicatiemiddelen volgens de huisstijl;
– verzamelen, schrijven en redigeren van content voor social media;
– beheren van verschillende social media kanalen, inclusief webcare;
– onderhouden van de website en het platform voor digitale nieuwsbrieven;
– vertegenwoordigen van Hulphond Nederland bij externe bijeenkomsten en evenementen;
– verrichten van algemene werkzaamheden ter ondersteuning van het team.
 
Functie-eisen
– HBO-opleidingsniveau, afgeronde studie op het gebied van grafische vormgeving of multimedia design;
– goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– ervaring met de realisatie en uitlevering van druk gereed artwork;
– uitstekende beheersing van Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator;
– kennis van en ervaring met social media, e-mailmarketing en contentmanagementsystemen (bij voorkeur WordPress en MailChimp);
– fotografie ervaring is een pré;
– 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
– uitstekende communicatieve vaardigheden;
– affiniteit met de doelstelling van Hulphond Nederland.
 
Kernvaardigheden
Binnen Hulphond Nederland wordt gewerkt op basis van talenten en competenties. In dit kader gelden een aantal vaardigheden waarover iedere medewerker binnen de stichting dient te beschikken. De kernvaardigheden die nodig zijn om de functie van medewerker vormgeving en social media succesvol te kunnen vervullen, zijn:
– relatie- en klantfocus
– betrokkenheid/verantwoordelijkheid
– communicatiekracht
– initiatief en samenwerken
– kennis/kwaliteit
– innovatiekracht
– creativiteit
– ondernemerschap
 
Bijzonderheden
Het werk van Hulphond Nederland gaat 24 uur per dag door. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat je buiten kantoortijden werkt, bijvoorbeeld tijdens een evenement. Gezien de aard van je werkzaamheden en je werklocatie is de beschikking over eigen vervoer en een rijbewijs een vereiste voor deze functie. Bij Hulphond Nederland werk je voor een goed doel dat volop in de belangstelling staat en een groot gevarieerd publiek aanspreekt. Je gaat aan de slag in een snel ontwikkelende organisatie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, creativiteit en professionele groei. Je salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg in schaal 40 en afhankelijk van ervaring en leeftijd. Je aanstelling betreft in eerste instantie een contract voor een jaar.
 
Ben jij die gedreven vormgever met een passie voor social media en een gezonde dosis humor die ons team wil komen versterken? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je motivatie en CV kun je tot 15 mei 2018 sturen naar:
 
Hulphond Nederland
t.a.v. Anja Wijdeven, HR-manager
Postbus 24
5373 ZG HERPEN
Tel. 0486-411878
E-mail: a.wijdeven@hulphond.nl
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
gerelateerde items