Toon alles (2)

Medewerker Voorlichting & Communicatie bij de Hartstichting

28 maart 2018, 05:00
Medewerker Voorlichting & Communicatie bij de Hartstichting
Medewerker Voorlichting & Communicatie bij de Hartstichting
Functie: Medewerker Voorlichting & Communicatie
Organisatie: Hartstichting
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 16 april
 
De Hartstichting heeft voor de komende jaren een stevige uitdaging geformuleerd om: risicofactoren voor hart- en vaatziekten en erfelijke aanleg eerder op te sporen, zo snel mogelijk te behandelen om schade door hart- en vaatziekten te beperken én zo effectief mogelijk te behandelen. De sleutel tot succes is hierbij: versnelling en betrokkenheid. 
Gevestigd naast station Ypenburg, Den Haag werken wij met ruim 140 collega’s aan versnelling en betrokkenheid bij het voorkomen en oplossen van hart- en vaatziekten in Nederland. Dit doen wij door het verstrekken van informatie, stimuleren van onderzoek en door een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl en vitaliteit.

Taken
We hebben ambitieuze doelen gesteld om bij het grote publiek sneller hart- en vaatziekten te voorkomen en schade te beperken. Om deze doelen te realiseren zijn wij voor ons team Eerder Opsporen op zoek naar een: Medewerker Voorlichting & Communicatie (32 uur per week). Het team Eerder Opsporen is een nieuw team dat zich bezighoudt met informatieverstrekking aan en bewustwording van de risicofactoren van hart- en vaatzieken bij een breed publiek in Nederland. Door onder andere voorlichting op maat, tools waarmee het risico berekend kan worden en leefstijladviezen worden mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten voorzien van informatie en gestimuleerd hun risico te verlagen.
In deze nieuwe functie heb je ruimte voor eigen initiatief en inbreng. De functie zal zich het komende jaar verder ontwikkelen. Voor nu moet je denken aan werkzaamheden als:
 • Je volgt en analyseert ontwikkelingen, trends en onderzoek op het gebied van risicofactoren voor hart- en vaatziekten, gezonde leefstijl, productverbetering en gedragsverandering.
 • Je vertaalt (wetenschappelijke) teksten naar voor de doelgroep begrijpelijke taal. Dit doe je ook voor verschillende kanalen zoals onze website, brochures, nieuwsbrieven en social media.
 • Je bouwt een netwerk op van o.a. professionals en hoog risicogroepen voor het verkrijgen van input en feedback en onderhoudt dit netwerk.
 • Je participeert in de projectgroep Voorlichting op Maat, draagt hieraan bij in de vorm teksten en input voor bijvoorbeeld een tool voor het berekenen van het risico op hart- en vaatziekten en zorgt voor borging van de doelstellingen vanuit Eerder opsporen.
 • Je brengt relevante landelijke en lokale (samenwerkings)partijen en kansrijke initiatieven in kaart op het gebied van het verlagen van risicofactoren (preventie) en leefstijl(verbetering).
 • Je geeft voorlichting over risicofactoren en gezonde leefstijl op relevante evenementen en bijeenkomsten en vertegenwoordigt de boodschap en richtlijnen van de Hartstichting.
 • Je adviseert over het beleid van de Hartstichting t.a.v. Eerder opsporen en de realisatie van de doelstellingen.

Functie-eisen en profiel
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt vergelijkbare werkervaring.Je hebt aantoonbare kennis over hart- en vaatziekten, risicofactoren en leefstijl.
 • Je bent communicatief zeer vaardig, zowel in woord als geschrift en vindt het leuk om mensen informatie te geven, zowel één-op-één als via het geven van bijvoorbeeld presentaties.
 • Je werkt zorgvuldig en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en teksten.
 • Je toont initiatief, legt en onderhoudt makkelijk contacten.
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: je bent gedreven, deskundig en toegankelijk.

Ons aanbod
 • Een enorm leuke uitdaging in een nieuw te vormen team van enthousiaste collega’s, waarbij je veel initiatief kan nemen en je een belangrijke rol vervult in het informeren en bereiken van mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.
 • Je krijgt een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Het salaris van onze ideale kandidaat ligt tussen € 2.762,- en € 3.871,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (40 uur) en is afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling.
 • Verder moet je denken aan een eindejaarsuitkering, reiskostenregeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en studiekostenregeling.

Informeren en solliciteren
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Sandra Bon, Teammanager Eerder opsporen, telefoon: 06-4620 5657 of solliciteer direct op de vacature via deze link. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Uiteraard roken wij niet bij de Hartstichting.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
gerelateerde items