Medewerker Partnerships en Begunstigers Stedelijk Museum Alkmaar

5 oktober 2018, 05:00
Medewerker Partnerships en Begunstigers Stedelijk Museum Alkmaar
Medewerker Partnerships en Begunstigers Stedelijk Museum Alkmaar
Functie: Medewerker Partnerships en Begunstigers
Organisatie: Stedelijk Museum Alkmaar
Aantal uren: 28 uur per week
Locatie: Alkmaar
Vervaldatum: 22 oktober

Stedelijk Museum Alkmaar is een ondernemend, kunst- en cultuurhistorisch museum dat sterk is verankerd in de stad en de regio, maar met zijn kwalitatief hoogstaande collectie en zijn tentoonstellingen ook nationale betekenis heeft. De zwaartepunten in het programma liggen in de kunst van de Gouden Eeuw en de vroege 20ste eeuw, afgewisseld met actuele cultuurhistorische thema’s. Met een ambitieus tentoonstellingsprogramma, waarbij ook internationaal wordt samengewerkt, wil het museum zijn publieksbereik in de komende jaren verder vergroten.

Stedelijk Museum Alkmaar wil zijn draagvlak bij particulieren en bedrijven verder verbreden. Voor dat doel zoekt het museum per 1 januari 2019 een ambitieuze Medewerker Partnerships en Begunstigers, (28 uur per week).

Functie
De medewerker Partnerships en Begunstigers zoekt samenwerking in het bedrijfsleven en brengt partnerships tot stand die het museum in staat stellen zijn ambities te realiseren en die tegelijkertijd beantwoorden aan de commerciële en maatschappelijke doelstellingen van bedrijfspartners. Daarnaast bouw je aan het netwerk van ambassadeurs en particuliere begunstigers van Stedelijk Museum Alkmaar, onder andere door het werven en verbinden van leden voor de verschillende geefkringen. Je coördineert ontvangsten, evenementen en tegenprestatieprogramma’s voor sponsoren. Daarnaast organiseer je activiteiten voor particuliere begunstigers die hun betrokkenheid bij het museum versterken.

Als medewerker Partnerships en Begunstigers maak je deel uit van het team Marketing en Development. In de contacten met bedrijven en begunstigers trek je vaak samen op met de directeur van het museum.

Profiel
Voor deze functie zoeken we een ambitieuze medewerker met minimaal HBO denk- en werkniveau, die zich zowel in het bedrijfsleven als in netwerken van particuliere begunstigers als een vis in het water voelt. Je hebt ervaring in het bedrijfsleven. Je bent een netwerker pur sang, die commercieel inzicht koppelt aan passie voor kunst en cultuur. Je weet relatiebeheersystemen optimaal te benutten. Je beschikt over de creativiteit om kansrijke sponsorproposities op te stellen en wervende activatieprogramma’s te ontwikkelen. Je hebt ervaring met het organiseren van hospitality-events en de daarbij behorende rol van gastheer/-vrouw. Je bent een uitstekende representant van het museum en een geloofwaardige gesprekspartner voor potentiële begunstigers en bedrijfsdirecteuren.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving met verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het salaris bedraagt bruto max. € 3.867,- (schaal 10) per maand op basis van 36 uur. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 3,15% eindejaarsuitkering. Stedelijk Museum Alkmaar hanteert de Museum CAO en is aangesloten bij pensioenfonds ABP. De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor één jaar.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Patrick van Mil (directeur, tel. 072-548 9730) of Eva Groentjes (hoofd Marketing en Development, tel. 072-548 9753).

Solliciteren
Ben jij de medewerker Partnerships en Begunstigers die wij zoeken? Stuur dan jouw CV en een beknopte motivatie uiterlijk 22 oktober 2018 naar info@museumalkmaar.nl. De gesprekken zijn gepland op 6 november en 15 november 2018.

www.stedelijkmuseumalkmaar.nl

Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items