Toon alles (2)

Medewerker online communicatie

2 september 2019, 05:00
Medewerker online communicatie
Medewerker online communicatie
Functie: Medewerker online communicatie
Organisatie: Stichting World Vision
Aantal uren per week: 32
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 15 september 2019
 
Weet jij hoe je de verhalen van kinderen die leven in armoede dicht bij de mensen in Nederland kunt brengen? Kun jij mensen inspireren, enthousiasmeren en betrokken maken? Als je een vlotte pen hebt én strategieën kunt bedenken en implementeren om meer mensen online te bereiken en betrekken, dan hebben wij een te gekke baan voor jou! 
 
World Vision
üOnze basis: christelijk geloof 
üOnze impact: welzijn van kinderen 
üOnze aanpak: zelfredzame gemeenschappen 
 
We helpen de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven. Internationaal (bijna 100 landen) 70 jaar ervaring World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen. 
 
Jouw plek bij ons Team Communicatie vormt samen met team Acquisitie en team Retentie & Ontwikkeling de afdeling Fondsenwerving & Communicatie. Met zeven medewerkers en twee stagiairs zorgen we ervoor dat we kindsponsors en donateurs werven en betrokken houden bij onze missie. Als lid van het team Communicatie ben je, samen met de online fondsenwerver, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de onlinestrategie. Jouw bijdrage is onder andere om online content te maken die aanzet tot actie. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen van offline communicatiemiddelen, zoals magazines en DM’s. 
 
Over jou 
Je bent een ervaren (hbo) communicatieprofessional en kent de non-profitwereld. Je weet verschillende doelgroepen te raken met tekst en beeld. SEO en SEA zijn bekend terrein en je zet jouw analytisch denkvermogen in om betrokkenheid te verhogen. Bij voorkeur heb je basiskennis van tools als InDesign/Premier Pro en Photoshop. Deadlines dagen je uit en je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Je beweegt je gemakkelijk binnen de christelijke wereld. En, niet onbelangrijk: je hebt een groot hart voor kinderen in armoede en kunt je van harte achter onze missie scharen! 
 
Wij bieden jou… 
Een inspirerende baan waarbij je direct impact hebt in het leven van kwetsbare kinderen. Een groep enthousiaste, betrokken en vakkundige collega’s. Informeel, open en hardwerkend. Een marktconform salaris, in overeenstemming met jouw opleiding, ervaring en de zwaarte van de functie. 
 
Interesse? 
Stuur voor 13 september je motivatiebrief en CV naar Ingrid Voortman (ingrid_voortman@worldvision.nl) of bel eerst met haar voor meer informatie (033-4643444).
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items