Toon alles (2)

Medewerker Fondsen (tijdelijk) bij Holland Festival

11 september 2018, 05:59
Medewerker Fondsen (tijdelijk) bij Holland Festival
Medewerker Fondsen (tijdelijk) bij Holland Festival
Functie: Medewerker Fondsen (tijdelijk)
Organisatie: Stichting Holland Festival
Aantal uren: 4 dagen per week
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 01 oktober
 
Ieder jaar in juni haalt het Holland Festival het beste wat er in de wereld te zien is aan podiumkunsten naar Amsterdam. Het Holland Festival presenteert wereldberoemde makers en introduceert veelbelovende artiesten in Nederland en biedt Nederlandse mid-career kunstenaars een internationaal podium. Al vanaf de oprichting in 1947 wordt het Holland Festival mede mogelijk gemaakt door aanvullende private inkomsten.
Wegens een zwangerschaps- en ouderverlof zoekt de afdeling development van het Holland Festival een

Tijdelijk Medewerker Fondsen

15 november 2018 – 15 augustus 2019 | 80% (vier dagen per week)

Afdeling development
De afdeling development is verantwoordelijk voor het verwerven van private inkomsten en het onderhouden van de relaties met de samenwerkingspartners die het Holland Festival reeds steunen. De afdeling zorgt voor ongeveer 28% van de inkomsten van het totale budget. De afdeling bestaat uit drie personen met ieder een eigen aandachtsgebied voor het werven van private inkomsten.
 
Taken medewerker fondsen
De medewerker fondsen is een aansprekend gezicht van het Holland Festival met als belangrijkste taak het verwerven van bijdragen van private fondsen (nationaal & internationaal) en het activeren, invullen en onderhouden van bestaande samenwerkingen.
Van de medewerker wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht bij de ontwikkeling, planning en uitvoering van beleid gericht op de werving van bijdragen van private fondsen. De medewerker legt en onderhoudt daarbij zelfstandig contacten met fondsen. De medewerker is verantwoordelijk voor het monitoren en nakomen van lopende afspraken met partners. Binnen de organisatie overlegt de medewerker regelmatig met collega’s om met hun input fondsenaanvragen zo kansrijk mogelijk te maken. Dit zijn bijvoorbeeld collega’s van de afdelingen communicatie & marketing, programmering, productie en bureaumanagement.
De medewerker coördineert in samenwerking met de fondsen die het Holland Festival steunen ontvangsten, marketingacties en zichtbaarheid tijdens het festival. De medewerker is tevens gastheer/-vrouw tijdens ontvangsten, evenementen en rondleidingen die het Holland Festival gedurende het jaar en tijdens het festival organiseert voor sponsors, fondsen en donateurs.
De medewerker is verantwoordelijk voor het bijhouden van logo-overzichten en het nakomen van afspraken wat betreft logo-vermelding van alle partners van het festival.

Wij zoeken jou > profiel medewerker fondsen
Jij bent die doelgerichte specialist die minstens twee jaar ervaring heeft met het werven van private fondsen voor een non-profit (kunst) organisatie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met het Holland Festival. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Jouw Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid is zowel mondeling als schriftelijk uitstekend en je kunt een aanvraag vanaf het begin opzetten en tot een volledig en overtuigend geheel brengen. Je bent een teamspeler, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht, secuur en je regelt de zaken tot in de puntjes.
 
Wij bieden:
·      Een dynamische, inspirerende werkomgeving met leuke collega’s;
·      Een tijdelijke aanstelling van acht maanden, tijdens een ambitieus festivaljaar;
·      Het Holland Festival heeft een eigen personeelsregeling; deze functie valt in schaal IV (minimaal € 2.213 – maximaal € 3.284 op fulltime basis) en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 
Heb je interesse?
Reageer vóór maandag 1 oktober 2018 met een motivatiebrief en cv ter attentie van Leonie Kruizenga naar leonie.kruizenga@hollandfestival.nl.
www.hollandfestival.nl
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items