Toon alles (2)

Medewerker Communicatie / Evenementen & Campagnes bij Lezen & Schrijven

23 juli 2018, 05:55
Medewerker Communicatie / Evenementen & Campagnes bij Lezen & Schrijven
Medewerker Communicatie / Evenementen & Campagnes bij Lezen & Schrijven
Functie: Medewerker Communicatie / Evenementen & Campagnes
Organisatie: Stichting Lezen & Schrijven
Aantal uren: 40 uur
Locatie: Den Haag 
Vervaldatum: 8 augustus 2018
 
Ben jij een enthousiaste, creatieve, flexibele communicatiemedewerker met ervaring in het bedenken en organiseren van evenementen en campagnes? Wil je aan de slag bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan zoeken wij jou!

Jouw bijdrage
Als medewerker communicatie bedenk en organiseer je landelijke evenementen en campagnes om laaggeletterdheid op de agenda te zetten en diverse doelgroepen duurzaam te betrekken. Jaarlijkse hoogtepunten zijn de organisatie van de Week van de Alfabetisering met duizenden mensen in het land die in actie komen en de uitreiking van de TaalHeldenprijzen. Je denkt mee over de opzet van deze evenementen en campagnes en je voert zelfstandig onderdelen ervan uit, zoals de evenementenorganisatie en productie van materialen. Daarnaast ondersteun je de projectleider communicatie op deze projecten. 

Tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren:
• Evenementenorganisatie: regelen van locatie, techniek en catering tot draaiboeken
• Offline en online communicatiematerialen: bedenken van passende materialen en het aansturen van de productie 
• Copywriting: schrijven van toegankelijke en inspirerende teksten voor website, nieuwsbrieven en folders voor een breed publiek
• Website ontwikkeling: schrijven briefings, aansturen web-bureaus bij online ontwikkeling, gebruik CMS, plaatsen content
• Social media: inzet van social media in campagnes, aansturen social media bureau
• Administratie: offertes aanvragen en inboeken in online systeem
Je werkt hierbij nauw samen met de projectleider Communicatie en rapporteert aan de Teamleider Communicatie.

Je team
Het team Communicatie bestaat uit (senior) medewerkers communicatie, projectleiders en een fondsenwerver. 

Je achtergrond
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Je hebt 2 tot 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring op de hierboven genoemde terreinen. Kennis en ervaring op de volgende gebieden zijn een pré:
• Email marketing: inrichting nieuwsbrief campagnes diverse doelgroepen
• Online marketing: inrichting campagnes SEA & display advertising & Analytics
• Social media: inrichting campagnes, doelgroep targeting
• Photoshop skills voor grafisch design, opmaak banners social & display 
Je vindt het leuk om jouw vakkennis bij ons in te zetten en verder te ontwikkelen. In het organiseren van evenementen ben je een energieke aanpakker en weet je tegelijkertijd het overzicht te creeëren en te bewaren. Je werkt zelfstandig en secuur. Je bent ondernemend, flexibel en creatief zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je werkt soepel samen met externe en interne stakeholders, waarbij je kijkt naar het gezamenlijke belang. Je voelt je thuis in een dynamische organisatie, kunt goed omgaan met deadlines en je kunt opereren in een complexe omgeving met verschillende belangen.

Onze werkstijl 
Stichting Lezen & Schrijven kent een informele cultuur met gedreven medewerkers die maatschappelijk betrokken zijn. Het is van belang dat je zelfstandig handelt en denkt in kansen. Je toont durf en creatief ondernemerschap. In het nemen van beslissingen weeg je ook de belangen van anderen. Door je inzicht en enthousiasme weet je mensen en organisaties te verbinden. Je wilt jezelf ontplooien. Flexibiliteit en humor zijn je niet vreemd. 

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. 
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.639,- en maximaal 
€ 4.060,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Je krijgt onder meer 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering, pensioen en de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Solliciteren?
Ben je enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk dinsdag 7 augustus 2018. De eerste ronde vindt plaats in de week van 13 augustus, de tweede ronde in de week van 20 augustus. Stuur je cv en motivatiebrief per e-mail naar sollicitatie@lezenenschrijven.nl onder vermelding van vacaturenummer 121. 
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marianne van der Helm (HR) 070 - 310 89 00. Kijk ook op onze site voor meer informatie www.lezenenschrijven.nl en www.weekvandealfabetisering.nl

Over Stichting Lezen & Schrijven
In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en rekenen. Dat heeft grote impact op hun persoonlijke leven. Als je niet goed kunt lezen en schrijven, vind je minder snel een baan, kun je minder gezond leven en heb je minder grip op je geldzaken. 
Taal maakt je dus sterker. Daarom zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen in Nederland kunnen lezen, schrijven, rekenen en digitaal vaardig zijn. Door honderden organisaties te ondersteunen met scholing, onderzoek, (les)materiaal, advies en campagnes. Én door laaggeletterdheid onderwerp van gesprek te maken bij publiek en politiek. Want onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items