Masterclass van Van den Tweel op AFP-congres

18 november 2009
Nieuws | | Personalia


AMSTELVEEN (18 november) - FM’s vaste medewerker en lid van de adviesraad Marc van den Tweel  zal optreden als spreker tijdens het komende prestigieuze congres van de Association of Fundraising Professionals (AFP) van 11 tot en met 14 april in Baltimore.


Corporate fundraising

Van den Tweel, CEO of Ronald McDonald House Charities (RMHC), zal daar een masterclass geven met de titel: ‘Reaching Your Goals: An inspiring and energetic look at state-of-the-art alliances and corporate fundraising’.

Van den Tweel belooft de deelnemers een inspirerend en stimulerend inzicht in de mogelijkheden voor samenwerking met de profitsector. In zijn masterclass laat hij de non-profits zien hoe het bedrijfsleven ze kan helpen om hun doelstellingen te realiseren, om bij hun financiële behoeftes te helpen, en om hun merk te versterken. Deelnemers leren ook hoe ze een aantrekkelijke partner voor de profitsector kunnen worden en hoe ze bedrijven kunnen benaderen en vasthouden als partner.


McDonald’s en Coca-Cola

Het Nederlandse RMHC is een organisatie die voor tachtig procent afhankelijk is corporate bijdragen. Van den Tweel werkt met grote internationale merken, zoals McDonald’s en Coca-Cola maar ook met kleine, lokale ondernemingen.

 


Zie ook de AFP-site.

 


Meer lezen over het congres? Klik hier.