Masterclass van Richard Radcliffe over nalatenschappen

9 december 2013, 18:16
Masterclass van Richard Radcliffe over nalatenschappen
Masterclass van Richard Radcliffe over nalatenschappen
Het Instituut GoedNalaten haalt volgend jaar Richard Radcliffe weer naar Nederland. Radcliffe, bekend van het IFC in Noordwijkerhout, Institute of Fundraising cursussen en congressen, is specialist in onderzoek naar en werving van nalatenschappen. Hij geeft op 18 maart wederom de masterclass A World of Legacies.

Tijdens de masterclass komt het gehele spectrum van erfenissen werving komt aan de orde. Internationaal en nationaal onderzoek, geefmotieven bij erfenissen en legaten, best practice uit de hele wereld, succesvolle en mislukte campagnes, ontwikkeling van erfenis werving strategieën, hoe onderhoud je relaties met ( potentiële) erflaters, campagnes voor kleine budgetten. Britse humor, anekdotes, best practice, praktische handreikingen, ongezouten commentaar. Het volledige programma staat op http://www.goednalaten.nl/a-world-of-legacies/.

De masterclass duurt een volledige dag en is geschikt voor grote en kleinere instellingen en voor fondsenwervers van elk niveau. Klik hier voor meer informatie en inschrijving.
gerelateerde items