Toon alles (3)

Bezoek de Masterclass 'Échte winst': Succesvol ondernemen met impact

12 juli 2017, 00:00
Bezoek de masterclass Echte winst van auteur Petra Hoogerwerf
Bezoek de masterclass Echte winst van auteur Petra Hoogerwerf
Op 21 juni werd in de Impact Hub te Amsterdam het boek Échte winst van Petra Hoogerwerf gepresenteerd. Uit onderzoek voor haar boek Échte winst blijkt volgens Petra Hoogerwerf dat 'goed doen' in alle organisaties aan de orde is. De auteur nodigt je uit voor een masterclass.
 
Hoogerwerfs bureau Veleda hield ruim honderd interviews met brancheorganisaties, bedrijven en organisaties. Hoogerwerf: ‘Goed doen is niet langer voorbehouden aan goede doelen, maar een uitdaging voor elke organisatie. Échte winst betekent dat je niet alleen nadenkt over geld verdienen, maar ook hoe je de planeet wilt achterlaten en een positieve impact wilt hebben op de samenleving. Medewerkers verwachten dat in toenemende mate van hun bedrijf.’
 
Met meer werkplezier meer impact bereiken.
Veleda advies nodigt je uit voor de bijeenkomst ‘Échte winst. Succesvol ondernemen met impact’.
Ervaren auteur en ondernemer Petra Hoogerwerf, die het boek ‘Échte winst’ schreef, neemt je mee in de zeven essentiële stappen om meer impact te bereiken. Op sprankelende en interactieve wijze neemt ze je mee in een praktische masterclass.
 
Échte winst: dat is goed voor de organisatie, de medewerkers, de klanten én de samenleving. Hoogerwerf belicht hoe complexe vraagstukken van de wereld door innovatie, opschaling en samenwerking, worden aangepakt. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en toegepaste oefeningen ga je huiswaarts.
 
►Om je in te schrijven: klik hier
 
►Boek bestellen? Klik hier

NIEUW: DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal. Aanmelden: klik hier
gerelateerde items