Toon alles (2)

Marketingmedewerker bij CliniClowns

4 april 2018, 05:10
Marketingmedewerker bij CliniClowns
Marketingmedewerker bij CliniClowns
Functie: Marketingmedewerker
Organisatie: Stichting CliniClowns Nederland
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 22 april

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

Taken
De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor fondsenwerving in zowel de particuliere als de zakelijke markt, het neerzetten en bewaken van een zichtbaar en helder communicatiebeleid en de inzet van vrijwilligers. Verder draagt zij zorg voor de interne communicatie binnen CliniClowns. Voor de unit Fondsenwerving zijn wij op zoek naar een Marketingmedewerker voor de ondersteuning van vooral de Fondsenwervers die zich richten op de particuliere markt. Jij gaat als Marketingmedewerker:
 • de Fondsenwervers helpen om de wervingsplannen voor de particuliere markt te realiseren;
 • de traffic van direct marketing-uitingen verzorgen;
 • ondersteunen bij de werving van nalatenschappen en fondsenwervende activiteiten, zoals door-to-doorwerving en straatwerving aansturen, monitoren en evalueren. Daarbij werk je natuurlijk nauw samen met de andere Fondsenwervers en de Databasemarketeers om gezamenlijk inkomsten te genereren voor CliniClowns. De focus ligt binnen deze functie op de particuliere markt, maar je ondersteunt waar mogelijk ook fondsenwervende activiteiten voor de zakelijke markt.

Functie-eisen en profiel
 • Jij weet een donateur te bewegen om te (blijven) geven aan CliniClowns.
 • Je bent servicegericht, initiatiefrijk, punctueel en proactief en vindt het niet alleen fijn om zelfstandig te werken, maar kunt ook goed samenwerken.
 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Ervaring met fondsenwerving is een pre.
 • Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Ons aanbod
 • CliniClowns biedt je een aanstelling voor 80 of 90% voor een jaar (met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd) in een bijzondere werkomgeving, waarin zelfstandigheid, collegialiteit, plezier en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is voor eigen initiatief.
 • De hoogte van je salaris ligt, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring, tussen de 2.300 en 2.600 euro bij een voltijdaanstelling.
 • Dit is conform de CAO van CliniClowns.
 • Daarnaast kent CliniClowns goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van station Amersfoort.

Informeren en solliciteren
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, Human resource adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 22 april 2018. Wij stellen het op prijs als je in je brief vermeldt waar je onze vacature hebt gezien. De eerste ronde van sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op dinsdag 1 mei 2018 in de ochtend. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem gerust contact op met Levine Diecken, Marketingmedewerker. Zij is te bereiken op 06 106 305 00.
 
gerelateerde items