Marketingmanager bij het Nationaal Ouderenfonds

22 juni 2018, 05:30
Marketingmanager bij het Nationaal Ouderenfonds
Marketingmanager bij het Nationaal Ouderenfonds
Functie: Marketingmanager
Organisatie: Nationaal Ouderenfonds
Aantal uren: 30-36 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 6 juli
 
Het lijkt onvoorstelbaar in Nederland, maar veel ouderen hebben het erg moeilijk. Hun gezondheid gaat achteruit en ze staan er soms alleen voor. Zo zijn er in ons land 200.000 ouderen extreem eenzaam. Dit betekent dat ze slechts een keer (of minder) in de 4 weken een sociaal contact hebben. 

Binnen het Nationaal Ouderenfonds staat het ‘samen’ werken voor het goede doel centraal. Wij zijn actief op 3 kerngebieden: het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid, het vergroten van zelfredzaamheid en empowerment van (kwetsbare) ouderen. Het Ouderenfonds is gevestigd in Amersfoort op loopafstand van het centraal station en heeft ca. 35 fte in dienst. Om nog betekenisvoller te zijn voor een steeds groter wordende doelgroep ouderen, zijn wij binnen onze organisatie op zoek naar een nieuwe collega in de rol van:
 
Ondernemende marketingmanager (m/v 30-36 uur)

Ben jij een ondernemende marketeer die denken en doen soepel combineert? Iemand die zich lenig gaat verplaatsen in de behoeften en problematiek van ouderen. Beleidsinzichten praktisch vertaalt naar de dagelijkse operatie. Die oog heeft voor echte kansen, die zich dagelijks aandienen, en ze meestal weet te verzilveren. Die sterk is in het verbinden van vrijwilligers en donateurs aan onze groeiende organisatie. Iemand die medewerkers inspireert en laat bloeien. Die vooral denkt in mogelijkheden en in staat is groei te managen in een dynamische omgeving. Ben jij zo iemand? Een energieke leider die staat voor de zaak, maar ook goed weet te relativeren, rust weet te brengen en zo af en toe ook tijd heeft voor een goede grap. Dan zien we graag dat je reageert.
Verantwoordelijkheden

Jij:
  • ontwikkelt marketingbeleid in de breedste zin van het woord en geeft leiding aan de uitvoering;
  • bent verantwoordelijk voor de fondsenwerving, zowel richting particulieren, bedrijfsleven en vermogensfondsen als de inkomsten via loterijorganisaties;
  • draagt zorg voor het communicatiebeleid, intern als extern, richting een groot aantal doelgroepen en landelijke en regionale media;
  • bewaakt de operationele kwaliteit en de zorgvuldige inkoop van marketingdiensten;
  • bent lid van het MT en geeft leiding aan ca. 10 medewerkers.

Het profiel
Je hebt minimaal hbo-niveau en tenminste 5 jaar ervaring als marketingmanager of senior marketeer in een vergelijkbare omgeving. Je hebt gedegen kennis van de markt van goede doelen en brengt een flinke dosis relevante ervaring mee. Je weet mensen voor je te winnen, ze te motiveren, ontwikkelen en tot een hecht team te vormen. Je bent aantoonbaar maatschappelijk geëngageerd en gericht op mensen. Je bent resultaatgericht, houdt zaken bij voorkeur simpel. Hoofd, hart en handen zijn goed in balans en maken je tot een graag geziene collega.

Wat we bieden
Salarisindicatie: schaal 12 van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening; minimaal € 3.450- en maximaal € 5.441,- per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding leeftijd en ervaring.
Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw toegevoegde waarde voor het team. Graag ontvangen we een persoonlijke motivatiebrief en cv per e-mail via info@ouderenfonds.nl vóór 6 juli 2018. De eerste gespreksronde staat gepland voor donderdag 12 juli van 09:00 – 14:00 u. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Fons van Rooij, manager Marketing & Communicatie a.i., via 06 5470 8578.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
gerelateerde items