Toon alles (2)

Coördinator Marketing en Communicatie bij Villa Zebra

20 augustus 2018, 13:04
Coördinator Marketing en Communicatie bij Villa Zebra
Coördinator Marketing en Communicatie bij Villa Zebra
Functie: Coördinator Marketing en Communicatie
Organisatie: Villa Zebra
Aantal uren: 16 uur 
Locatie: Rotterdam
Vervaldatum: 10 september
 
Villa Zebra in Rotterdam is een kunstinstelling voor kinderen waar de verbeelding voorop staat. Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen in en buiten Rotterdam in aanraking te brengen met professionele, hedendaagse kunst en daarmee de verbeelding maximaal te ontwikkelen. We doen dat door middel van exposities, workshops en andere programma’s in onze prachtige locatie aan de oever van de Maas, waar een semipermanente tentoonstelling voor 3-6 jarigen en een jaarlijks wisselende tentoonstelling voor 7-12 jarigen te zien zijn (wordt 2-14 jaar).

We ontvangen publiek op woensdag- en vrijdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties. Ook komen veel Rotterdamse schoolkinderen onder schooltijd naar Villa Zebra voor een bezoek aan de tentoonstelling en bijbehorende workshops en ontvangen we veel kinderen van peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en BSO. Daarnaast werken we samen met 15 scholen waar we lessenseries verzorgen. We werken samen met veel partners in de stad en doen regelmatig projecten tijdens festivals, samen met collega-instellingen en op pop-up locaties in de wijken.
Vanwege een iets andere invulling van de marketing- en communicatiefunctie zoeken we met ingang van 1 november een nieuwe collega voor de functie
 
Coördinator Marketing & Communicatie
16 uur per week
met mogelijk op termijn een uitbreiding naar meer uren

Verantwoordelijkheden & taken
·      Eindverantwoordelijk voor de Communicatie- en Marketingstrategie en -plan
·      Ontwikkelen en uitvoeren communicatie en marketing voor Zelf!, Pop-ups, onderwijs en extra activiteiten
·      Ontwikkelen en uitvoeren communicatie en marketing voor CmK-Stel je voor (in samenwerking met KCR en MAAS Theater & Dans)
·      Mede bedenken en uitvoeren van speciale evenementen (klooimiddagen, catwalk-sessies, voorleesmiddagen, festivals et cetera)
·      Bijwonen werkoverleg en indien noodzakelijk project-overleggen
·      Teksten schrijven voor persberichten, nieuwsbrieven, website et cetera
·      Content verzamelen, schrijven en publiceren op social media (twitter, facebook, instagram)
·      Onderhouden en vullen website, bijhouden statistieken (onder andere Google Analytics)
·      Ontwikkelen nieuwe website
·      Contact met partners en coördineren acties (Groupon, Pluimen, BankGiro loterij, Rotterdampas et cetera)
·      Woordvoering over het museum, klantcontact bij reacties van publiek
·      perscontacten / free publicity / pro-actieve mediabenadering
·      media-deals / advertenties / barters afsluiten ter promotie van activiteiten
·      Bewaken en verder ontwikkelen huisstijl
·      Sponsorverzoeken behandelen
·      Archivering, Publieksonderzoek en AVG
·      Drukwerkontwikkeling en uitvoering
·      Begeleiden van een of meer stagiair(e)s

Plaats binnen de organisatie:
Er zijn twee parttime publiciteitsfuncties bij Villa Zebra. De coördinator is eindverantwoordelijk voor bovenstaande taken en valt onder de directeur. De coördinator werkt nauw samen met een collega die de marketing en communicatie doet voor de tentoonstelling voor 7-12 jarigen. Verder wordt samengewerkt met de inhoudelijke medewerkers die de tentoonstellingen en het educatieve programma ontwikkelen.

Dienstverband en arbeidsvoorwaarden:
De medewerker Marketing & Communicatie krijgt in principe een tijdelijk dienstverband voor een jaar met een proeftijd van 1 maand. In de loop van 2019 wordt besloten of er een uren-uitbreiding zal plaatsvinden. Bij goed functioneren hoort (na twee jaar) een vast contract tot de mogelijkheden. Inschaling in schaal 6 van de cao Sociaal Werk.
Ben jij onze ideale nieuwe collega? Dan heb je affiniteit met (beeldende) kunst en met kinderen, enkele jaren ervaring in communicatie en marketing in bij voorkeur de culturele sector, geen negen tot vijf mentaliteit, kennis van en netwerk in het Rotterdamse culturele veld en een frisse blik. Je vindt het leuk om te werken in een klein team. Je bent vasthoudend en stressbestendig en laat je niet snel uit het veld slaan. Je kunt wervend schrijven voor onze doelgroep, tot de verbeelding spreken en hebt uitstekende mondelinge vaardigheden. Je hebt een groot kwaliteitsbesef waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Je hebt een positieve instelling en bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld. Je woont in of dichtbij Rotterdam.

Opleiding en werkervaring:
Villa Zebra zoekt een medewerker met een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau en bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Doorslaggevend voor de functie zijn de combinatie van opleiding, ervaring en competenties.
Sollicitatiebrieven met cv kunnen uiterlijk tot en met 10 september 2018 worden gericht aan Ineke Lindner (directeur) via secretariaat@villazebra.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items