Toon alles (1)

Marketeer bij de VVD

9 januari 2019, 06:00
Marketeer bij de VVD
Marketeer bij de VVD
Functie: Marketeer
Organisatie: VVD
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: Onbekend
 
Gaat jouw hart sneller kloppen van mensen motiveren om mee te doen? Mee te doen met de grootste partij van Nederland? Dan zoeken wij jou!
 
De VVD is een club die strijdt voor iedereen in Nederland die mee wil doen. De leden van de VVD dragen hier hun steentje aan bij – door ons bijvoorbeeld financieel te steunen of door als vrijwilliger mee te doen. Hier hebben we nog meer mensen voor nodig! Des te meer mensen en middelen, des te meer we immers kunnen doen. Zoals betere campagnes voeren. Meer talenten scouten. Verkiezingen winnen. Meer raadsleden krijgen. Onze ideeën uitvoeren om Nederland échter beter te maken. Als marketeer activeer jij mensen hieraan bij te dragen. Om lid te worden van onze club. Een club van een voor de doeners.
 
Je hebt een HBO- of academische opleiding op het gebied van marketing of bedrijfskunde. Jouw producties maak je om mensen te activeren. Om lid te worden. Om mee te doen. Kortom: je weet mensen te raken. Dit doe je bijvoorbeeld door online en offline wervingsacties op te zetten en te coördineren. Ook haal je met diverse stichtingen en foundations geld op voor de VVD. Dit doe je door een goed netwerk binnen de partij, waardoor je leden- en fondsenwerving ook lokaal een enorme impuls kunt geven. Creativiteit en pro-activiteit zijn hierbij een absolute must. Jij bent de aanzetter van al deze acties!
 
Je doet dit echter niet alleen – je werkt samen met de rest van het communicatieteam en andere afdelingen op het algemeen secretariaat van de VVD. Het is dus belangrijk dat je goed in een team kunt werken en een netwerker bent. Het betreft een 36-urige werkweek. Je standplaats is Den Haag. De VVD heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 
Wil je bij ons aan de slag? Stuur dan je motivatie en CV naar Raymond Mens (r.mens@vvd.nl), hoofd communicatie van de VVD. Als je nog vragen hebt, mail die dan ook aan Raymond!
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items