Toon alles (2)

Mark Stoffels benoemd tot CFRO van KAS BANK

29 januari 2016, 00:00
Mark Stoffels
Mark Stoffels
De Raad van Commissarissen van KAS BANK heeft Mark Stoffels RA benoemd als bestuurder en Chief Financial & Risk Officer (CFRO) van KAS BANK N.V. De benoeming is voor een periode van vier jaar en gaat in per 1 februari 2016.
 
Mark Stoffels is 17 jaar werkzaam bij KAS BANK en is lid van het Management Committee van de bank. In zijn huidige functie van Managing Director Finance & Control is hij verantwoordelijk voor de strategische en tactische rapportages en advisering over de financiële positie van de bank. Daarvoor was de heer Stoffels eindverantwoordelijk voor Investment Management Services. Hij is bij KAS BANK begonnen binnen Internal Audit. Daarnaast is de heer Stoffels voorzitter van Stichting Pensioenfonds van de KAS BANK.
 
‘Raad van Bestuur weer op sterkte’
Peter Borgdorff, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ‘Wij zijn zeer verheugd met de voorgenomen benoeming van Mark Stoffels. Mark heeft een enorme kennis van de bank en zijn ruime ervaring op financieel gebied en beleggingsadministratie betekent voor de bank een welkome versterking op het gebied van finance en risk. Met de komst van Mark is de Raad van Bestuur weer op sterkte.’
 
De toezichthouder heeft ook goedkeuring verleend aan de benoeming van de heer
drs. S.A.J. van Katwijk als voorzitter van de Raad van Bestuur van KAS BANK. 
 
gerelateerde items