Toon alles (2)

Manager Marketing & Communicatie/ MT lid bij Natuurmonumenten

13 maart 2018, 05:00
Manager Marketing & Communicatie/ MT lid bij Natuurmonumenten
Manager Marketing & Communicatie/ MT lid bij Natuurmonumenten
Functie: Manager Marketing & Communicatie/ MT lid
Organisatie: Natuurmonumenten
Aantal uren: fulltime
Locatie: ’s-Graveland
Vervaldatum: 26 maart
 
Natuurmonumenten zoekt een inspirerende Manager Marketing & Communicatie. Een professional die moeiteloos schakelt tussen strategie en uitvoering. Managerial gepokt en gemazeld. Hiërarchisch en inhoudelijk aanvoerder van zo’n honderd professionals op het gebied van fondsenwerving, communicatie en beleving. Is eindverantwoordelijk voor de driehoek content-marketing-business.
 
Zet in op het onderscheidende verhaal, heeft oog voor operationele kwaliteit en stuurt op de bottomline. Komende periode vraagt verdere groei in omvang achterban en maatschappelijke mobilisatiekracht, nieuwe proposities, klantbeleving en doorgaande verbetering van het financiële resultaat. Snapt ècht wat het mobiliseren van mensen en middelen vraagt. Vernieuwt zonder disruptief te zijn
Weet in- en extern te mobiliseren en kan omgaan met veelheid aan stakeholders en belangen. Staat op de bühne. Is ambassadeur en onderhandelaar. Baan vraagt om slagkracht, humor, stevige inzet, ausdauer en relativeringsvermogen. Stimuleert leiderschap, teamontwikkeling en nieuwe (snellere) manieren van werken. Geeft ruimte.
Ook lid van het landelijk Management Team. Brengt daar niet alleen expertise in op zijn of haar vakgebied, maar denkt en doet ook mee in bredere visie- en besluitvorming. Rapporteert aan Algemeen Directeur en werkt nauw met hem samen. Verbindt zich aan de doelen van Natuurmonumenten en de mensen. Maatschappelijk geëngageerd, liefde voor natuur en landschap. Meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Opereert vanuit hoofdkantoor in ’s-Graveland, maar is ook actief in het land en daar zichtbaar.
 
Natuurmonumenten is trots beheerder, spreekbuis en belangenbehartiger voor natuurgebieden, waardevolle landschappen, monumenten en cultureel erfgoed. Beheer 355 natuurgebieden (107.000 ha) en 3.500 cultuurhistorische bouwwerken. Ontwikkeling van natuurgebieden, zoals Marker Wadden. Niet alleen beheerder, maar ook steeds meer beweging van liefhebbers van natuur en landschap. Het verbinden van deze uitgangspunten is kern van de strategie van Natuurmonumenten.
 
Natuurmonumenten werkt samen. Strategische allianties en partnerships met organisaties als Nationale Postcode Loterij en ING.  Intensieve samenwerking met overheden, kennisinstituten, branche- en maatschappelijke organisaties. Lobby in Brussel, Den Haag en provincies. Toonaangevende, zichtbare en constructieve speler in het publieke debat, met initiatieven als ‘Maatschappelijk Regeerakkoord’. Vernieuwende vereniging met achterbanraadplegingen, streekconferenties en ‘communities’. Aanjager van nieuwe vormen van publieke en bestuurlijke betrokkenheid bij het landschap (Kustpact).
 
Kerncijfers: 720.000 leden, 206.000 leden kinderprogramma OERRR, 600.000 social media volgers. 750 medewerkers in decentrale organisatie (werkplekken in het hele land), 12.000 vrijwilligers. Sterk vernieuwende vereniging met 13 regionale afdelingen en ‘ledenparlement’, gericht op het versterken van contact met de Nederlandse samenleving.
 
Reageren? Stuur CV en motivatie uiterlijk 25 maart 2018 naar Marc van den Tweel, Algemeen directeur Natuurmonumenten: m.vandentweel@natuurmonumenten.nl Aanvullende informatie? Neem contact op met Iris Herder, Manager Marketing & Communicatie. Op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 10:00 uur op 06-10328097 of per mail: i.herder@natuurmonumenten.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items