Toon alles (2)

Manager marketing & communicatie bij Stichting star-shl

17 september 2018, 15:00
Manager marketing & communicatie bij Stichting star-shl
Manager marketing & communicatie bij Stichting star-shl
Functie: Manager marketing & communicatie
Organisatie: Stichting star-shl
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Etten-Leur 
Vervaldatum: 24 september
 
Veer jij op bij het idee dat je het marketing- en communicatiebeleid van star-shl strategisch verder mag ontwikkelen? Samen met een professioneel en leuk team mag werken aan een stevige positie van de afdeling marketing en communicatie binnen onze organisatie? Vanuit jouw expertise je tanden mag zetten in het waarmaken van vernieuwingen op het gebied van medische diagnostiek? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! 

Star-shl is een organisatie in verandering waarbij de afdeling marketing & communicatie een belangrijke rol speelt. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een inspirerend en allround  

Manager marketing & communicatie (36 uur) 

Hier ga je werken 
Mensen die bij star-shl komen, hebben vragen over hun gezondheid. Ze zijn doorverwezen door de huisarts voor nader onderzoek of controle. Ook verloskundigen en zorginstellingen verwijzen naar ons door. We onderzoeken bijvoorbeeld bloed, urine en ontlasting in ons laboratorium. Ook maken we röntgenfoto’s, echo’s en onderzoeken we de werking van hart en longen. Een aparte dienst is onze trombosedienst. We begeleiden zo’n 31.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen.  

Daarnaast ondersteunen en adviseren we zorgprofessionals. Ontzorgen doen we ook. Onze ervaren praktijkondersteuners begeleiden in tal van huisartsenpraktijken patiënten met chronische aandoeningen. 

Star-shl heeft meer dan 400 locaties in Zuidwest-Nederland. We zijn dus altijd in de buurt. En als het nodig is, komen we bij de mensen thuis. Bij star-shl werken 1.300 professionals. 

Dit ga je doen 
In deze functie toets je de strategische keuzes van de organisatie aan je eigen vakgebied en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het marketing- en communicatiebeleid. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de raad van bestuur en het management. Je vertaalt marktontwikkelingen en klantbehoeften naar kansen en leads, draagt bij aan innovatieve projecten en de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en markten. Tevens vertegenwoordig je star-shl in relevante netwerken en onderhoud je, onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur, contacten met de media. Je geeft coachend leiding aan jouw team en laat je medewerkers het beste uit zichzelf halen.  

Wij vragen 
Een professional met een afgeronde hbo-opleiding of een universitaire opleiding op het gebied van marketing en communicatie. Ruime allround werkervaring, bij voorkeur binnen de zorg. Ervaring met veranderingsprocessen is een pre. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen, hebt een proactieve en servicegerichte instelling en bent een doorzetter. Leidinggevende ervaring is een must. Verder ben je analytisch, verbindend, flexibel en ben je in staat om te kunnen schakelen op diverse niveaus. 

Wij bieden  
Een uitdagende functie in een innoverende organisatie met een prettige werkomgeving. Het is een nieuwe functie die momenteel wordt beschreven en conform FWG systematiek zal worden gewaardeerd, naar verwachting FWG 65. Daarbij komt vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een werkweek van 4 x 9 is een optie. Star-shl stimuleert blijvend ontwikkelen en biedt hier ruime mogelijkheden voor.   
  
Meer informatie of direct solliciteren? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid van der Put, Raad van Bestuur via email a.vandervlugt@star-shl.nl. Schriftelijke sollicitaties kun je mailen naar vacatures@star-shl.nl. De reactietermijn van deze vacature loopt tot 24 september 2018. 
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.


 
gerelateerde items