Toon alles (1)

Manager Major Accounts - Oxfam Novib

10 november 2017, 00:00
Manager Major Accounts - Oxfam Novib
Manager Major Accounts - Oxfam Novib
Functie: Manager Major Accounts
Organisatie: Oxfam Novib
Aantal uren: 36
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 08 december
 
Wij…
zijn een wereldwijde beweging die armoede verslaat.  Wij zijn ruim 10 miljoen vissers, boeren, leraren, donateurs, supporters, bedrijven, onderzoekers, noodhulpcoördinatoren, programmawerkers, lobbyisten en vele anderen.
Wij vinden armoede onacceptabel. En we wéten dat armoede onnodig is. Armoede wordt namelijk door mensen veroorzaakt en kan dus ook door mensen worden opgelost.
Wij verslaan armoede wereldwijd. Maar op de eerste plaats in landen waar mensen het meest kwetsbaar zijn.
 
Jij…
bent een stevige manager die het major accounts team kan inspireren, leiden en motiveren. Een teamplayer, proactief, resultaatgericht, analytisch en strategisch.
 
Onze ideale manager major accounts:
 • heeft een afgeronde WO-opleiding met ten minste 5 jaar managementervaring
 • heeft ervaring met 1-op-1-accountmanagement bij andere goede doelenorganisaties en bij voorkeur ervaring met het werken vanuit een vast projectaanbod
 • heeft affiniteit met ondernemerschap
 • is een netwerker pur sang
 • spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • en staat natuurlijk pal achter de missie en visie van Oxfam Novib!
 
Sluit jij je aan?
Oxfam Novib ontvangt veel steun van bedrijven, ons Ondernemers voor Ondernemers netwerk, de Nationale Postcode Loterij en ook via grote giften en nalatenschappen. Het Major Accounts team bestaat uit 7 professionals die onze relaties betrekken en constant kijken naar nieuwe mogelijkheden om onze samenwerking verder uit te bouwen, nieuwe relaties aan ons te verbinden en fondsen te werven. Het team vormt samen met drie andere teams de unit Public Engagement, waar de mobilisatie en betrokkenheid van het Nederlands publiek bij het werk van Oxfam Novib centraal staat.
 
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de professionals van het Major Accounts team, met oog voor de vijf verschillende doelgroepen;
 • Je support het team in het ontwikkelen, creëren en implementeren van de accountstrategieën gericht op werving en behoud van onze relaties;
 • Je faciliteert je teamleden in het bereiken van hun doelstelling;
 • Je werkt nauw samen met andere Public Engagement MT-leden;
 • Je stelt budgetten op en stuurt waar nodig bij, je monitort en analyseert de opbrengsten en kosten van de activiteiten van jouw team en houdt trends nauw in de gaten;
 • Je bent een aangename, professionele gesprekspartner voor directies en relaties die Oxfam Novib stevig vertegenwoordigt, ook als spreker/host bij events.
 
Wat bieden wij?
Een concurrerend, eerlijk salaris en arbeidsvoorwaardenpakket dat te verantwoorden is naar onze donateurs. Het salaris voor deze functie is gewogen in schaal 10 met een salaris tussen €2.972,- en €4.573,- op basis van 36 uur per week. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
 
Kandidaten voor deze functie moeten de Nederlandse nationaliteit of die van een EU-lidstaat hebben of een geldige werkvergunning voor de Europese Unie.
 
Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd? Upload dan uiterlijk op 8 december 2017 je motivatie en CV. Op 18 en 19 december vinden 1e gesprekken plaats met MA teamlid en PE MT collega en 20 en 21 december de 2e ronde gesprekken met MA teamlid en PE hoofd a.i. Meer informatie over de vacature is te verkrijgen bij Marie-Julie Alberda, vertrekkend teammanager Major Accounts, Marie-julie.alberda@oxfamnovib.nl.
 
gerelateerde items