Toon alles (2)

Manager Communicatie bij Rutgers

20 augustus 2018, 13:55
Manager Communicatie bij Rutgers
Manager Communicatie bij Rutgers
Functie: Manager Communicatie
Organisatie: Rutgers
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Utrecht
Vervaldatum: 9 september
 
Mensen hebben de vrijheid om eigen keuzes te maken op het gebied van seksualiteit en reproductieve gezondheid, met respect voor de rechten van anderen, binnen een ondersteunde samenleving. Rutgers verbindt onderzoek, praktijk en pleitbezorging. Ons werk kenmerkt zich door een inclusieve en activistische benadering van seksuele vorming, verbeterde toegang tot anticonceptie en veilige abortus en de preventie van seksueel geweld. Hierbij ligt onze focus op mensen tot 30 jaar. Rutgers is actief in 18 landen. Onze organisatie wordt gevormd door 140 gepassioneerde professionals in Nederland, Indonesië en Pakistan. De waarden openheid, gelijkwaardigheid en duurzaamheid zijn leidend in al onze activiteiten. Voor de afdeling Communicatie zoeken wij op korte termijn een:
 
Manager Communicatie
36 uur per week (vacaturenummer 2018-14)

Functie-Inhoud en verantwoordelijkheden
Als Manager Communicatie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons communicatiebeleid en het vertalen daarvan naar ons werk. Je geeft leiding aan een afdeling die bestaat uit ruim 10 medewerkers. De functie valt rechtstreeks onder de directeur en je maakt deel uit van het managementteam.

Taken
De afdeling heeft vier hoofdtaken:
  • Ontwikkelen en implementeren van de communicatiestrategie van de organisatie;
  • Ontwikkelen en creëren van corporate communicatiemiddelen en campagnes;
  • Advies, begeleiding en uitvoering van communicatie, campagnes en communicatie-uitingen binnen nationale en internationale programma’s en projecten;
  • Proactief samenwerken met de pers.
Rutgers is een dynamische organisatie met een hoog ambitieniveau. Met thema’s als seksuele voorlichting, abortus, anticonceptie en seksueel geweld is Rutgers elke dag weer relevant. Het werk van Rutgers – onderzoek, voorlichting, lobby en campagnes – ís voor een belangrijk deel communicatie. Als Manager Communicatie lever je een bijdrage aan het positioneren van Rutgers en geef je nieuwe impulsen hieraan. Ook draag je als MT-lid actief bij aan het algemene management van Rutgers.

Wij vragen
Onze nieuwe Manager Communicatie heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie. Je hebt brede ervaring opgedaan in het communicatievak en met projectmatig werken. Internationale ervaring is belangrijk evenals een visie op doelgroepgerichte communicatie en online communicatie.
Wij zoeken een manager die visie, inspiratie en praktisch management weet te combineren. Daarnaast kun je structuur bieden en prioriteiten stellen. Als coachende leidinggevende zet je de mensen in jouw team in hun kracht en verstevig je hen blijvend in hun ontwikkeling.
Overige competenties:
  • Relevante academische opleiding;
  • Verbindende en sterke communicator;
  • Strategisch sterk, maar ook hands-on;
  • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels.

Wij bieden
Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor deze functie is de CAO-GGZ van toepassing. De salariëring bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal € 6.188, = bruto per maand (FWG-schaal 70).

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ton Coenen, directeur, bereikbaar via vacatures@rutgers.nl onder vermelding van het vacaturenummer. Onze websites www.rutgers.nl / www.rutgers.internationalgeven een goed beeld van het werk van Rutgers. Reacties op deze functie dienen uiterlijk 9 september 2018 bij ons binnen te zijn.

Reageren op deze vacature kan uitsluitend via het online sollicitatieformulier.
De eerste gespreksronde staat gepland in de week van 17 september 2018. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Jouw persoonlijke gegevens zullen drie maanden na afloop van de sollicitatieprocedure vernietigd worden. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Mocht dit niet jouw droombaan zijn, ondersteun Rutgers dan door deze vacature te delen binnen jouw netwerk. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items