Major donors en filantopie-influentials

Major donors en filantopie-influentials
Major donors en filantopie-influentials
24 november 2022
Nieuws | | De Dikke Blauwe

December is de maand van major donors en filantropie-influentials. In de major donor editie van De Dikke Blauwe, die half december verschijnt, staat weer de jaarlijkse ranking van filantropie-infuentials: De Dikke Blauwe 100. Met deze lijst brengen we de mensen in beeld die op een of andere manier maatschappelijke impact gerealiseerd hebben, met geld (van zichzelf of anderen), tijd en ideeën. Op Civil Power is al een sneak preview gegeven van De Dikke Blauwe 100. Een aantal mensen weet dus al òf ze in de lijst staan en op welke plek. Maar voor veel mensen is het nog een vraag of ze in de lijst staan en, zo ja, op welke plaats. De redactie ontvangt dan ook regelmatig mailtjes van mensen die willen weten waar zij staan. Maar zij moeten, net als iedereen, nog even wachten. De nummer 1 - Marieke van Schaik - is al wel bekent. En, tipje van de sluier, de lijst bevat heel veel nieuwe namen: er staan maar liefst 35 nieuwkomers in DDB 100 ranking. 

In de 188 pagina’s tellende major donor editie van De Dikke Blauwe, die ondermeer in samenwerking met CBF tot stand is gekomen, presenteren ook talloze goede doelen en hun bestuurders zich aan major donors en hun financiële adviseurs. Een nummer om te bewaren! 

Premium members van De Dikke Blauwe krijgen de editie persoonlijk toegestuurd. Wilt u de major donor editie ook ontvangen, dan kunt nu al u die hier bestellen. Leuk als impactvol cadeau onder de kerstboom!

Karlijn Renzenbrink
Hoofdredacteur

karlijnrenzenbrink@walburg.nl