Toon alles (2)

Lucia Rijker knokt als ambassadeur voor ChildsLife

25 juni 2019, 06:00
Lucia Rijker
Lucia Rijker
Lucia Rijker, Global Life Coach en bokslegende, is de nieuwe Ambassadeur van ChildsLife. De organisatie zet zich al meer dan 23 jaar in voor de meest kwetsbare vrouwen en kinderen in extreme armoede in Afrika en Oost-Europa. Ook Rijker, wiens roots in zowel Europa als in Afrika liggen, staat bekend om haar strijd voor gelijke kansen. ChildsLife en Rijker slaan de handen ineen om jonge Keniaanse schoolmeisjes in de sloppenwijken van Nairobi in hun kracht te zetten. 
 
Lucia Rijker heeft zichzelf een weg geknokt naar een beter leven. Van een jong meisje met volwassen verantwoordelijkheden werkte ze zich - als één van de weinige vrouwen in die tijd - via de (kick)bokswereld op tot de vrouw die ze nu is. Ze inspireert en ondersteunt nu anderen om ook het beste uit zichzelf te halen, door het geven van lezingen en workshops  en tv-programma’s zoals Dreamschool.
 
ChildsLife, gevestigd in de Waarderpolder in Haarlem, zet zich wereldwijd in voor kwetsbare vrouwen en kinderen die in extreme armoede opgroeien. Door het bieden van praktische hulp op het gebied van onderdak, voedsel, onderwijs, veiligheid, HIV/AIDS-zorg en schoon water, staat zelfredzaamheid centraal en opent ChildsLife de deur naar een toekomst zonder armoede voor duizenden kinderen wereldwijd.
 
gerelateerde items