Lokale Fondsen doet oproep deelnemers Denktank

Projectmanager Lokale Fondsen Nederland: Monique van Bijsterveld
Projectmanager Lokale Fondsen Nederland: Monique van Bijsterveld
22 september 2015
Nieuws | | Vermogensfondsen

Tijdens de bijeenkomst afgelopen juni van de stichting Lokale Fondsen Nederland werd het idee geopperd een Denktank te formeren die zich gaat buigen over de toekomst van lokale fondsen en over de vorm waarin een onderlinge samenwerking recht doet aan alle wensen en behoeften. De stichting roept nu lokale fondsen op deel te nemen aan deze Denktank.

In de statuten van de stichting Lokale Fondsen Nederland is de doelstelling opgenomen dat er in de toekomst (in ieder geval voor 2019) een vereniging voor lokale fondsen wordt opgericht. Deze toekomstige vereniging zal zich onder andere inzetten om onderlinge contacten tot stand te brengen, kennis te delen en belangen te behartigen. Tijdens de bijeenkomst op 12 juni in Bunnik werd de meerwaarde van een vereniging besproken. De meeste aanwezige lokale fondsen vonden het een goed idee een Denktank te formeren. 

Inmiddels hebben zich vijf bestuurders van lokale fondsen gemeld om mee te denken. De aanmelding sluit op 1 oktober. Om deel te kunnen nemen aan de Denktank stellen we alleen als voorwaarden dat het lokale fonds waaraan je verbonden bent voldoet aan de definitie van een lokaal fonds.

Wil je je aanmelden of heb je vragen dan kun je contact opnemen met: m.van.bijsterveld@lokalefondsen.nl