Liliane Fonds en MIVA bundelen krachten

14 juli 2015, 08:51
Liliane Fonds en MIVA bundelen krachten
Liliane Fonds en MIVA bundelen krachten
Het Liliane Fonds en MIVA gaan nauw samenwerken in landen waar beide ontwikkelingsorganisaties programma’s of projecten financieren en in Nederland. Het kantoorpand van het Liliane Fonds in 's-Hertogenbosch wordt de nieuwe thuisbasis van MIVA.

De twee organisaties bundelen hun krachten om het effect van hun werk in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te vergroten, om elkaar en hun partners ter plaatse te versterken, en om kosten te besparen. Het Liliane Fonds en MIVA blijven twee aparte stichtingen. Ze behouden hun eigen identiteit én hun specifieke aandachtgebied: het Liliane Fonds maakt kinderen met een handicap sterker en hun omgeving toegankelijker, MIVA steunt kleinschalige projecten met vervoers- en communicatiemiddelen.

Meer impact
Voor het Liliane Fonds betekent de samenwerking dat partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika hun werk beter kunnen doen, doordat MIVA dit gaat ondersteunen met transport- en communicatiemiddelen. Voor MIVA betekent de samenwerking dat de uitvoering van projecten voortaan ter plekke ook begeleid en gemonitord wordt door partners van het Liliane Fonds.
gerelateerde items